Închide meniul

Victor Angelescu, avertisment pentru jucătorii de la Rapid, înaintea duelului cu Universitatea Craiova: „Trebuie să fie foarte atenți!”

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 8:23

Reclamă
Victor Angelescu, avertisment pentru jucătorii de la Rapid, înaintea duelului cu Universitatea Craiova: Trebuie să fie foarte atenți!”

Rapid este pe cale să facă primul transfer al verii

Victor Angelescu, alături de Adi Mutu în tribună / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Victor Angelescu le-a transmis un avertisment jucătorilor de la Rapid, înaintea duelului cu Universitatea Craiova, din a patra rundă de play-off. Acționarul din Giulești susține că fotbaliștii trebuie să fie atenți la modul în care abordează partidele, fiind extrem de nemulțumit de jocul arătat în înfrângerea cu Sepsi, din ultima rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ajuns la cinci meciuri fără victorie în Liga 1. În următoarea partidă, giuleștenii se vor deplasa în Bănie, pentru duelul cu Universitatea Craiova, meci care va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Victor Angelescu, avertisment pentru jucătorii de la Rapid, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Victor Angelescu a dat de înțeles că mulți jucători de la Rapid vor pleca, în cazul în care echipa nu-și va atinge obiectivul stabilit. De asemenea, acționarul din Giulești le-a dat un ultimatum fotbaliștilor, și susține că trebuie să demonstreze că merită să rămână.

În privința antrenorului, Angelescu a transmis un alt mesaj clar. Acesta are încredere deplină în Adrian Mutu, și susține că „Briliantul” va rămâne antrenor în Giulești în continuare, în ciuda lipsei de rezultate a echipei.

Am făcut meciuri foarte bune înainte de meciul cu Sepsi. Cu CFR trebuia să câștigăm. Avem o problemă, când jucăm bine și trebuie să câștigăm nu câștigăm, iar când jucăm prost pierdem sigur. Ultimul meci a fost execrabil, unul dintre cele mai slabe meciuri. Nu pot să le găsesc nicio scuză, nici jucătorilor, nici staff-ului.

Reclamă

Sperăm să ne revenim. Așa, per total, în aceste cinci meciuri, am arătat bine, dar nu am luat prea multe puncte, din păcate.

Mai mult ca sigur, în privința jucătorilor trebuie să ne decidem cu cine vom ataca următorul sezon. Acum au oportunitatea să demonstreze că merită să rămână.

Legat de staff, avem încredere în antrenor, care are un contract pe termen lung. Suntem mulțumiți de ceea ce a arătat și nu se pune problema unei schimbări de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii trebuie să fie foarte atenți, pentru că la anul avem alte obiective și trebuie să vedem cu cine putem să le atacăm. Avem un obiectiv să jucăm în cupele europene, încă se mai poate realiza. Dar mai mult vrem să arătăm un fotbal frumos”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Adrian Mutu, extrem de dezamăgit după Sepsi – Rapid 2-0

Adrian Mutu s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluţia echipei sale. Sepsi a învins Rapid cu 2-0, iar Mutu a remarcat că echipa sa nu a creat decât foarte puţine faze de poartă.

„Aş vrea să încep prin a felicita echipa adversă pentru victorie. Au fost mai buni. Concluzii nu sunt de tras acum. Am făcut un meci slab, poate cel mai slab de când sunt eu pe banca Rapidului.

Motive sunt mai multe. Trebuie să mergem mai departe, să uităm cât mai repede acest meci. Nu avem ce concluzii să tragem. Dacă ne prezentăm ca în meciul ăsta nu mai vorbim de cupele europene.

Bineînţeles că eşti mai nervos atunci când vezi că lucrurile nu-ţi ies. Pe lângă o prestaţie slabă, dacă intervine şi ghinionul, normal că e o frustrare şi mai mare. Nu mai are rost… O să analizez cu băieţii. Cert e că ne-au depăşit la toate capitolele şi au meritat victoria.

Ar trebui să tragem concluziile care sunt, în sensul în care dacă ne-am calificat în playoff trebuie să jucăm de nivel de Rapid. Nu ar trebui să ne gândim că ne-am atins obiectivul şi de acum ce o fi, o fi. Obiectivul e cupele europene. Aveam şansa să urcăm pe locul 4”, a declarat, după Sepsi – Rapid 2-0, Adrian Mutu pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și