Închide meniul

Damjan Djokovic, sfat savuros pentru Horaţiu Moldovan: „Să plece şi fără bagaje!” Ce a spus şi Cristiano Bergodi

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 17:27 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 16:42

Reclamă
Damjan Djokovic, sfat savuros pentru Horaţiu Moldovan: „Să plece şi fără bagaje! Ce a spus şi Cristiano Bergodi

Damjan Djokovic, sfat savuros pentru Horaţiu Moldovan

Damjan Djokovic, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Damjan Djokovic i-a dat un sfat savuros lui Horaţiu Moldovan. Mijlocaşul croat a fost întrebat despre o posibilă plecare a portarului de la Rapid, şi a oferit un răspuns imediat. Acesta îl sfătuieşte pe Moldovan să plece cât mai repede, dacă are o ofertă din Spania, chiar şi fără bagaje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan s-ar putea despărţi de Rapid în această iarnă. Betis insistă pentru semnătura portarului echipei naţionale.

Damjan Djokovic, sfat savuros pentru Horaţiu Moldovan

Damjan Djokovic i-a recomandat lui Horaţiu Moldovan să accepte oferta din Spania, deoarece La Liga este un campionat puternic.

„(Ce l-ai sfătui pe Horaţiu Moldovan să facă? Se vorbeşte despre transferul lui la Betis sau Celtic) Nu răspund la zvonuri, până nu pleacă cineva… dacă oricare jucător primeşte o ofertă dintr-o ţară ca şi Spania, de exemplu, îl sfătuiască să se ducă cât mai repede posibil la aeroport. Şi fără bagaje!”, a transmis Damjan Djokovic, la conferinţa de presă.

Şi Cristiano Bergodi a oferit declaraţii despre o posibilă plecare a lui Horaţiu Moldovan. Antrenorul italian l-a sfătuit pe portarul naţionalei să rămână la Rapid, până la finalul sezonului.

Reclamă

De asemenea, Bergodi a mai transmis faptul că va transfera imediat un nou portar la Rapid, în cazul în care Horaţiu Moldovan va pleca în această iarnă.

„Până când nu semnează cu o altă echipă, cât timp nu e nimic oficial, eu nu ştiu ce pot să spun. Rămâne portarul nostru şi va juca. După vom vedea. Probabil suntem şi în căutarea unui portar, în eventualitatea în care va pleca Horaţiu. Nu e listă de aşteptare, ne-am uitat, am căutat cu scoutingul, cu tot. Vom vedea după, dacă se întâmplă ca Horaţiu să plece.

Moral el stă bine. Nu are niciun fel de problemă. Ştie că probabil are ceva, dar profesional trebuie să arate. E portarul naţionalei României, nu se poate face de râs, să îi scadă concentrarea. Am vorbit cu el, mi-a dat senzaţia că e bine.

Reclamă 4 / 0/3

Eu l-am sfătuit să rămână aici, i-am zis că îmi doresc să rămână aici. E important pentru el să joace pentru titlu şi pentru naţională. Cunoaşte şi campionatul, în afară nu se ştie niciodată. Eu l-am sfătuit pentru a face un Campionat European important… după poate pleca într-o ţară importantă. Ăsta e sfatul meu”, a transmis şi Cristiano Bergodi.

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan. Răsturnare de situaţie

Dan Şucu a venit cu un anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan de la Rapid. Chiar dacă au apărut zvonuri că există un acord cu Betis şi că portarul este aşteptat la vizita medicală, patronul giuleştenilor neagă. Milionarul român a ţinut să precizeze că spaniolii nu au informat clubul Rapid că s-ar fi ajuns la o înţelegere.

„Clubul nu are nicio notificare din partea lui Betis. Nu am mai vorbit cu nimeni din club de vreo două ore, dar cred că aş fi ştiut… mi-ar fi spus colegii.

Ei nu au ce să se înţeleagă cu noi, pe noi nu ne pot decât informa asupra faptului că s-au înţeles cu jucătorul şi că sunt dispuşi să plătească clauza. Nu au ce să negocieze cu noi. Dacă se înţelegeau, probabil că ar fi comunicat imediat„, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! Vezi toate știrile
Citește și