Închide meniul
Foto

Victor Angelescu, la fel ca Gigi Becali! Acţionarul Rapidului şi-a făcut cruce de mai multe ori după golul Rapidului!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 20:58

Victor Angelescu, la fel ca Gigi Becali! Acţionarul Rapidului şi-a făcut cruce de mai multe ori după golul Rapidului!

Victor Angelescu, la fel ca Gigi Becali! Acţionarul Rapidului şi-a făcut cruce de mai multe ori după golul Rapidului!

Momentul în care Angelescu îşi face cruce, după golul marcat de Iacob / captura orangesport.ro

Victor Angelescu a fost surprins la fel ca Gigi Becali în loja Rapidului. Patronul „roş-albaştrilor” a renunţat să mai vină la meciuri, dar în perioada în care mergea, era surprins făcându-şi cruce în lojă sau ţinând în mâini mătănii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a arătat că este şi el foarte credincios, la fel ca patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Imaginile cu acţionarul Rapidului făcându-şi cruce cu siguranţă îi vor plăcea mult lui Gigi Becali.

Victor Angelescu, la fel ca Gigi Becali! Acţionarul Rapidului şi-a făcut cruce de mai multe ori după golul Rapidului!

Paul Iacob a deschis scorul în derby-ul Rapid – FCSB, în minutul 33. Fundaşul Rapidului a marcat cu o lovitură de cap.

Dacă va reuşi să învingă, Rapidul se va clasa la 9 puncte în spatele liderului FCSB la finalul sezonului regular. Punctele se vor înjumătăţi, iar dacă scorul rămâne acelaşi, FCSB-ul ar intra în play-off cu 32 de puncte, Rapidul urmând să fie la 4 puncte în spatele echipei lui Becali.

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni! Imagini fabuloase de la derby-ul Rapid – FCSB

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni, înainte de startul meciului Rapid – FCSB. Patronul Rapidului a venit la meci alături de soţia sa, Diana.

Reclamă

În loja Rapidului se mai află Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, şi Vasile Maftei. Şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu urmăreşte derby-ul Rapid – FCSB din loja giuleştenilor.

E o atmosferă de senzaţie la derby-ul de pe Arena Naţională. Circa 50.000 de suporteri au venit să îşi încurajeze favoriţii.

Sunt 8.600 de fani ai FCSB-ului, restul fiind fanii echipei gazdă, Rapid. FCSB, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi şi Farul Constanţa sunt echipele care vor evolua în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

„Drumul vostru se opreşte aici!” Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti. Show în tribune! Torţe şi o scenografii spectaculoase

Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti, chiar pe Arena Naţională. Suporterii roş-albaştrilor au afişat un banner prin care i-au ironizat pe rivali că lupta lor pentru titlu se va încheia un derby.

Se anunţă spectacol total în tribune la derby-ul dintre Rapid şi FCSB, care poate cântări decisiv în lupta pentru titlu. Startul derby-ului a fost unul exploziv. Cele două galerii au oferit un spectacol total în tribune. Scenografii spectaculoase, dar şi un show pirotehnic au atras toate privirile.

După ce i-au ironizat pe rivali printr-un banner, suporterii celor de la FCSB au provocat primele incidente pe Arena Naţională. Au aruncat cu torţe în sectorul ocupat de fanii Rapidului. Începutul derby-ului a oferit un spectacol pirotehnic din partea ambelor galerii.

Gheorghe Mustaţă s-a urcat pe tomberon! Imaginile zilei cu liderul Peluzei Nord, înainte de Rapid – FCSB

Gheorghe Mustaţă s-a urcat pe tomberon! Liderul Peluzei Nord a oferit imaginile zilei înainte de startul derby-ului Rapid – FCSB.

Atunci când galeria FCSB-ului a ajuns la Arena Naţională, Gheorghe Mustaţă s-a urcat cu portavocea în mână pe un tomberon din staţia de tramvai. El a făcut acest lucru pentru a fi auzit de toţi fanii „roş-albaştrilor” sosiţi la stadion.

Suntem noi, Steaua suntem noi”, au scandat suporterii FCSB în drumul spre stadion. „Iubirea roş-albastră ce creşte în mine / Mă ţine lângă Steaua la rău şi la bine” şi „Bucureşti, Steaua Bucureşti” au mai scandat fanii FCSB. Aceştia nu ţin cont de faptul că echipa lui Gigi Becali nu se mai numeşte „Steaua”, iar milionarul din Pipera a pierdut definitiv procesul privind marca „Steaua”.

Membrii Peluzei Nord au susţinut în permanenţă că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și