Închide meniul

Victor Angelescu, mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid! Se pregăteşte o nouă mutare în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 15:37

Reclamă
Victor Angelescu, mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid! Se pregăteşte o nouă mutare în Giuleşti

Victor Angelescu, mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a transmis un mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid. Acţionarul majoritar a anunţat că se pregăteşte o nouă mutare în Giuleşti, după plecarea lui Daniel Niculae, de la finalul sezonului recent încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a schimbat-o radical pe Rapid, în vederea sezonului viitor. Neil Lennon a preluat echipa, şi a fost numit şi un nou director executiv.

Victor Angelescu, mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid

Recent, s-a zvonit că Victor Angelescu va îndeplini funcţia de preşedinte de la Rapid, după plecarea lui Daniel Niculae. Acţionarul minoritar al echipei de sub Grant a negat această posibilitate şi a dezvăluit că postul din cadrul clubului rămâne vacant până când se va găsi persoana potrivită.

„Am auzit și eu, dar este exclus, eu nu voi fi președintele Rapidului. E o funcție care rămâne vacantă până vom găsi un om potrivit. Organigrama va fi finalizată în această vară”, a declarat Victor Angelescu, conform gsp.ro.

Daniel Niculae a rămas în club până la finalul acestei luni, atunci când nu i se va mai prelungi contractul. Sursa menţionată anterior mai notează că după play-off-ul dezastruos, oficialii de la Rapid vor discuta cu membrii galeriei, pentru a se calma tensiunile dintre fani şi jucători.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Niculae a îndeplinit funcţia de preşedinte la Rapid din aprilie 2021, fiind în clun încă din 2017. Imaginea lui Niculae a avut de suferit după ce a fost inculpat în Dosarul Pyro. Şucu a luat astfel decizia de a renunţa la cel care a fost alături de echipă de la revenire.

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece din conducerea Rapidului şi Victor Angelescu.

Angelescu este acţionarul minoritar al Rapidului. Şi el s-a ocupat de partea sportivă la Rapid, alături de Daniel Niculae, în acest sezon.

Reclamă

„Lucrurile sunt clare, evenimentele s-au consumat. Au fost multe inadvertenţe în actul de conducere al clubului Rapid.

Eu le-am văzut de atunci, pentru că nu erau investiţii. Se ocupau de echipă Angelescu şi Niculae. Eu mă mir că doar Niculae este ţapul ispăşitor.

Eu mărturisesc că nu l-am agreat pe Niculae pentru că nu avea experienţă. Dar Angelescu este la fel de culpabil. Dacă dispare Niculae, trebuie să dispară şi Angelescu.

(n.r:: despre Victor Angelescu) Ar trebui să iasă din prim-planul administrativ, pentru că şi-a dovedit neputinţa. Mai ales că greul investiţional îl duce Şucu, Angelescu e minoritar”, a declarat Marian Iancu la digisport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:37

Andrei Burcă, după România – Ucraina 3-0: „E un rezultat istoric, dar mai avem treabă”! Ce a spus despre partida cu Belgia

18:30

„Mulţumim tuturor românilor!” Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Ucraina 3-0: „Asta este foarte important”

18:21

Discursul lui Mircea Lucescu, după victoria uriaşă cu Ucraina: „Edi încă nu e mare antrenor! Victoria e senzaţională!”

18:20

Ce viteză a avut şutul senzaţional al lui Nicolae Stanciu, din România – Ucraina 3-0. Execuţia cu care l-a demolat pe Lunin

18:14

FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen

18:14

Răzvan Marin, după ce a marcat un eurogol în România – Ucraina 3-0: „Se zbârleşte pielea pe mine, am bucurat milioane de români”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și