Închide meniul

Victor Angelescu, mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid! Se pregăteşte o nouă mutare în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 15:37

Reclamă
Victor Angelescu, mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid! Se pregăteşte o nouă mutare în Giuleşti

Victor Angelescu, mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a transmis un mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid. Acţionarul majoritar a anunţat că se pregăteşte o nouă mutare în Giuleşti, după plecarea lui Daniel Niculae, de la finalul sezonului recent încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a schimbat-o radical pe Rapid, în vederea sezonului viitor. Neil Lennon a preluat echipa, şi a fost numit şi un nou director executiv.

Victor Angelescu, mesaj ferm despre noul preşedinte de la Rapid

Recent, s-a zvonit că Victor Angelescu va îndeplini funcţia de preşedinte de la Rapid, după plecarea lui Daniel Niculae. Acţionarul minoritar al echipei de sub Grant a negat această posibilitate şi a dezvăluit că postul din cadrul clubului rămâne vacant până când se va găsi persoana potrivită.

„Am auzit și eu, dar este exclus, eu nu voi fi președintele Rapidului. E o funcție care rămâne vacantă până vom găsi un om potrivit. Organigrama va fi finalizată în această vară”, a declarat Victor Angelescu, conform gsp.ro.

Daniel Niculae a rămas în club până la finalul acestei luni, atunci când nu i se va mai prelungi contractul. Sursa menţionată anterior mai notează că după play-off-ul dezastruos, oficialii de la Rapid vor discuta cu membrii galeriei, pentru a se calma tensiunile dintre fani şi jucători.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Niculae a îndeplinit funcţia de preşedinte la Rapid din aprilie 2021, fiind în clun încă din 2017. Imaginea lui Niculae a avut de suferit după ce a fost inculpat în Dosarul Pyro. Şucu a luat astfel decizia de a renunţa la cel care a fost alături de echipă de la revenire.

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece din conducerea Rapidului şi Victor Angelescu.

Angelescu este acţionarul minoritar al Rapidului. Şi el s-a ocupat de partea sportivă la Rapid, alături de Daniel Niculae, în acest sezon.

Reclamă

„Lucrurile sunt clare, evenimentele s-au consumat. Au fost multe inadvertenţe în actul de conducere al clubului Rapid.

Eu le-am văzut de atunci, pentru că nu erau investiţii. Se ocupau de echipă Angelescu şi Niculae. Eu mă mir că doar Niculae este ţapul ispăşitor.

Eu mărturisesc că nu l-am agreat pe Niculae pentru că nu avea experienţă. Dar Angelescu este la fel de culpabil. Dacă dispare Niculae, trebuie să dispară şi Angelescu.

(n.r:: despre Victor Angelescu) Ar trebui să iasă din prim-planul administrativ, pentru că şi-a dovedit neputinţa. Mai ales că greul investiţional îl duce Şucu, Angelescu e minoritar”, a declarat Marian Iancu la digisport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și