Închide meniul

Victor Angelescu, prima reacţie după ce Dan Şucu a devenit acţionar majoritar la Rapid: „Nu există să fiu dat la o parte”

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 19:51

Reclamă
Victor Angelescu, prima reacţie după ce Dan Şucu a devenit acţionar majoritar la Rapid: „Nu există să fiu dat la o parte

Victor Angelescu, prima reacţie după ce Dan Şucu a devenit acţionar majoritar la Rapid

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a oferit prima reacţie după ce Dan Şucu a devenit acţionar majoritar la Rapid. Clubul din Giuleşti a decis majorarea capitalului social şi a investiţiei cu 24 de milioane de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, valoarea totală a capitalului social la Rapid este de 50 de milioane de lei. Dan Şucu are 70% din acţiuni, în timp ce Victor Angelescu are 30%.

Victor Angelescu, prima reacţie după ce Dan Şucu a devenit acţionar majoritar la Rapid: „Nu există să fiu dat la o parte”

La scurt timp după acest anunţ, Victor Angelescu a oferit şi prima reacţie. Acţionarul Rapidului a declarat că este vorba despre o strategie făcută cu Dan Şucu şi că această mutare nu reprezintă o surpriză:

„Aveam strategia făcută cu Dan, câți bani trebuie să investim în acest sezon, ce trebuie să facem pentru a putea realiza obiectivele pe care ni le-am propus.

Fiecare și-a calculat cât poate investi. Nu e o surpriză această mutare a domnului Șucu. De astăzi, domnul Șucu are 70%, eu 30%, prin majorare de capital. Vor mai urma și altele.

Reclamă

Nu există să fiu dat la o parte! Am participat și eu la majorarea de capital, dar sunt niște sume mai mari. Suma pe care o investesc nu se schimbă cu nimic.

Din acest moment, avem un capital social de peste 10 milioane de euro. Fiecare are rolul lui, eu am fost mai important până când am ajuns în Liga 1.

Investițiile pe care le-am făcut eu sunt de 4 milioane de euro. O să mai investesc, dar, la nivelul la care vrem să fie Rapidul, n-am putea să ne batem la campionat sau la cupele europene decât în acest fel. E mai important asta și, câteodată, câștigi mai mult având mai puțin”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Schimbare majoră la Rapid, Dan Șucu a devenit acționar majoritar

Dan Șucu a preluat-o pe Rapid în urmă cu un an, însă până astăzi deținea jumătate din acțiunile clubului. Cealaltă jumătate îi revenea lui Victor Angelescu, care acum are 30% din acțiuni.

Rapid a anunțat că a ajuns la un capital social în valoare de 50 de milioane de lei, după majorarea cu 24 de milioane de lei. Ca urmare a acestui fapt, Dan Șucu a devenit acționar majoritar și anunță că vor exista investiții masive la club. Giuleștenii au început în forță campania de achiziții din această vară.

„Acţionarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social şi, implicit, a investiţiei, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuţiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acţionariatului este următoarea: Dan Şucu va deţine 70% din acţiuni, iar Victor Angelescu, 30%”, se arată în anunțul postat de cei de la Rapid.

Dan Șucu: „Vom investi sume importante de bani!”

De asemenea, Șucu a declarat că obiectivul Rapidului în următorii ani va fi clasarea pe podium în fiecare sezon. De asemenea, acționarul majoritar al clubului giuleștean a mărturisit că se vor face investiții considerabile la echipa de sub Grant.

„Începând cu sezonul 2023-2024 al Ligii 1, şi toţi anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, şi poate chiar pentru a câştiga campionatul. Ca acţionari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puţin alte cinci echipe care au aceeaşi ambiţie.

Investesc deja mult şi devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Ligă 1 îşi ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă şi pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. Anul acesta, dar şi în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari decât ne-am propus iniţial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu şanse reale în lupta pentru câştigarea titlului de campioană a României”, a declarat Dan Șucu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și