Închide meniul

Victor Angelescu, primele critici pentru Adrian Mutu: „Trebuia să facem mai mult!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 august 2022, 12:58

Victor Angelescu, primele critici pentru Adrian Mutu: „Trebuia să facem mai mult!

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani - Rapid

Adi Mutu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Patronul celor de la Rapid, Victor Angelescu, s-a declarat nemulțumit de înfrângerea suferită în deplasarea de la Petrolul, 0-1, și a aruncat primele „săgeți” la adresa lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu s-a plâns de jocul ultra-defensiv al Petrolului, dar a „taxat-o” și pe Rapid, pentru neputința din atac.

Victor Angelescu, primele critici pentru Adrian Mutu?

„Atmosfera foarte frumoasă, dar s-a jucat puțin fotbal. Am avut ocazii, am dominat, dar nu am reușit să înscriem. Petrolul a jucat ce trebuie să joace o nou-promovată, a marcat un gol norocos și asta a fost, mergem mai departe. Au făcut anti-joc, au trecut de jumătate a terenului de 4 ori. Dar trebuia să facem mai mult și noi.

Ne gândim la play-off, vrem neapărat să intrăm acolo. Nu cred că avem șanse reale la titlu. Putem intra în play-off și să ne batem la un loc de cupe europene, o clasare pe 3-4 și câștigarea Cupei. Eu cred că tot cele 3 (n.r. – CFR, FCSB și CSU Craiova) se vor bate la titlu”, a spus Victor Angelescu, conform sport.ro.

Cristi Săpunaru, în depresie după Petrolul – Rapid 1-0

Cristi Săpunaru a spus că Petrolul nu a meritat victoria în derby-ul de la Ploieşti.

Reclamă

Înfrângere nemeritată. S-au apărat 90 de minute. Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile. Am pierdut pe o jumătate de ocazie. Toată echipa, staff-ul, suporterii sunt în spatele lui Horațiu Moldovan. Nu ne aducem aminte de câte ori ne-a salvat?

Nu ne-a surprins Petrolul! Ne-am surprins noi că nu am dat gol. Am încercat 90 de minute să atacăm, pe un teren impracticabil pentru Liga 1. Așa suntem noi în România, nu putem să aranjăm un teren de fotbal… Știam că atmosfera va fi frumoasă, e cel mai vechi derby din România„, a spus Cristi Săpunaru după Petrolul Ploieşti – Rapid 1-0.

Gabi Tamaș: „Mai bine joc anti-fotbal decât să retrogradez!”

Gabi Tamaş le-a transmis rapidiştilor că preferă ca Petrolul să joace pragmatic şi să acumuleze puncte, decât să facă spectacol şi să piardă.

Reclamă 4 / 0/3

Am jucat multe derby-uri la viaţa mea. Am auzit că e primul derby din România. Cred că s-a văzut din tribune. Chiar am avut emoţii şi eu la vrâsta pe care o am când am văzut tribune pline.

Hai să văp explic ceva, ca să nu mă mai întrebaţi. Punctele sunt la noi, în playoff sau unde vrei să ajungem, trebuie să acumulăm puncte. Cu anti-fotbal sau nu, CFR Cluj a câştigat 5 titluri consecutive. În primele două etape am jucat frumos şi am pierdut. Nu am venit aici să retrogradez.

Mai bine joc anti-fotbal să iau puncte, decât să retrogradez. V-am răspuns la toate întrebările, v-am pupat, sănătate„, a spus Gabi Tamaş la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și