Închide meniul

Victor Angelescu, reacţie categorică atunci când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare: „Mi se pare o aberaţie!”

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 20:16

Reclamă
Victor Angelescu, reacţie categorică atunci când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare: „Mi se pare o aberaţie!

Victor Angelescu, reacţie categorică atunci când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare

Victor Angelescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Victor Angelescu a avut o reacţie categorică atunci când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare în acest an. Acţionarul de la Rapid susţine că iniţiativa lui Vasile Dîncu este „o aberaţie”, şi este de părere că dacă Legea Sporturilor va fi schimbată, România se va „întoarce în comunism”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a primit o veste bună. „Militarii” au aflat că pot obţine drept de promovare încă din acest sezon, astfel că derby-ul cu Dinamo, din runda viitoare, se anunţă unul extrem de încins.

Victor Angelescu, reacţie categorică atunci când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare

Victor Angelescu a criticat iniţiativa lui Vasile Dîncu, aceea ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1, în urma schimbării Legii Sporturilor. Acţionarul de la Rapid a transmis un mesaj dur şi a declarat că acest fapt nu ar fi normal, deoarece nu consideră potrivit faptul ca o echipă de pe prima scenă a fotbalului românesc să fie susţinută cu bani de la stat.

În acest context, Angelescu susţine că FRF şi LPF ar trebui să intervină.

„Mi se pare o aberație! Statul trebuie să sprijine sportul, dar nu în acest fel. Este aberant pentru că practic ne întoarcem în comunism. Să vină și Poliția, Căile Ferate, să-și facă echipe, ca pe vremuri. Să joace Armata cu Poliția și cu Căile Ferate!

Reclamă

Nu mi se pare o inițiativă normală, nu cred că se mai întâmplă altundeva în Europa așa ceva. Vrem să investim, dar nu este o luptă corectă. Unii sunt pe plani privați, unii sunt pe banii tuturor!

Nu e normal ca statul să bage bani la o echipă din Liga 1. În Germania, statul a ajutat enorm echipele, dar în infrastructură și în juniori.

Avem Federația și Liga, trebuie să intervină în acest moment. Nu cred că Federația poate să fie de acord cu așa ceva. Dacă Steaua poate să joace în Liga 1 și se califică pentru cupele europene, ce se întâmplă? Eu știu că n-au voie echipele departamentale în cupele europene”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Opriţa, reacţie după vestea că CSA Steaua ar putea promova încă din acest sezon

Daniel Opriţa a oferit prima reacţie, la aflarea veştii că CSA Steaua ar putea promova încă de la finalul acestui sezon. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că în acest context, fanii vor veni în număr mare la meciurile echipei sale, deoarece vor avea o miză clară.

Daniel Opriţa s-a arătat extrem de bucuros de propunerea lui Vasile Dîncu. Tehnicianul celor de la CSA Steaua este convins că fanii vor umple arena din Ghencea, şi la meciurile în care adversar nu este Dinamo.

De asemenea, Opriţa a mai declarat că suporterii din galeria roş-albastră au fost mereu alături de echipă, însă în cazul în care CSA Steaua va primi drept de promovare, unele lucruri se vor schimba.

E o veste bună pe care o așteptam de mult timp! Țin să subliniez că suporterii din galerie au fost tot timpul alături de noi, dar de acum sper să vină și ceilalți fani și sunt convins că așa se va întâmpla.

După ce au primit această veste cu dreptul de promovare, sunt sigur că vor fi alături de noi. Până acum, suporterii țineau să vină doar la derby-urile cu Dinamo, dar de acum se vor schimba lucrurile”, a declarat Daniel Opriţa, pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și