Închide meniul

Daniel Opriţa, reacţie după vestea că CSA Steaua ar putea promova încă din acest sezon: „Se vor schimba lucrurile acum!”

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 16:20

Reclamă
Daniel Opriţa, reacţie după vestea că CSA Steaua ar putea promova încă din acest sezon: „Se vor schimba lucrurile acum!

Daniel Opriţa, reacţie după vestea că CSA Steaua ar putea promova încă din acest sezon

Daniel Opriţa, după un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Daniel Opriţa a oferit prima reacţie, la aflarea veştii că CSA Steaua ar putea promova încă de la finalul acestui sezon. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că în acest context, fanii vor veni în număr mare la meciurile echipei sale, deoarece vor avea o miză clară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a primit o veste bună, aceea că ar putea promova încă de la finele actualului sezon. Vasile Dîncu a propus ca Legea Sportului să se modifice, şi acest lucru le-ar oferi „militarilor” drept de promovare.

Daniel Opriţa, reacţie după vestea că CSA Steaua ar putea promova încă din acest sezon

Daniel Opriţa s-a arătat extrem de bucuros de propunerea lui Vasile Dîncu. Tehnicianul celor de la CSA Steaua este convins că fanii vor umple arena din Ghencea, şi la meciurile în care adversar nu este Dinamo.

De asemenea, Opriţa a mai declarat că suporterii din galeria roş-albastră au fost mereu alături de echipă, însă în cazul în care CSA Steaua va primi drept de promovare, unele lucruri se vor schimba.

„E o veste bună pe care o așteptam de mult timp! Țin să subliniez că suporterii din galerie au fost tot timpul alături de noi, dar de acum sper să vină și ceilalți fani și sunt convins că așa se va întâmpla.

Reclamă

După ce au primit această veste cu dreptul de promovare, sunt sigur că vor fi alături de noi. Până acum, suporterii țineau să vină doar la derby-urile cu Dinamo, dar de acum se vor schimba lucrurile”, a declarat Daniel Opriţa, pentru prosport.ro.

Florin Talpan, reacție exuberantă după inițiativa lui Vasile Dîncu

Florin Talpan a avut o reacție exuberantă după inițiativa lui Vasile Dîncu! Fostul ministru al Apărării a propus modificarea Legii Sportului, astfel încât CSA Steaua să aibă drept de promovare în Liga 1.

Florin Talpan spune că a făcut o propunere similară, cu cea a lui Vasile Dîncu, încă din vara anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Juristul celor de la CSA Steaua s-a declarat încrezător că „militarii” vor avea drept de promovare, în primul eșalon, încă din actualul sezon.

„Această propunere este făcută de către subsemnatul, adică de mine, încă din luna iunie anul trecut. Nu înţeleg de ce s-a tras de timp până acum. Dar este munca mea şi ştiam exact ce trebuie făcut. Dar nu este nicio problemă. Aşa sunt unii oameni. În fine.

Este foarte bună această iniţiativă legislativă şi eu sunt convins că vom avea drept de promovare încă din acest sezon. Nu mai vreau să mă mai enervez. O să avem drept de promovare, este o soluţie legislativă foarte bună şi este singura soluţie viabilă pe care Clubul Sportiv al Armatei trebuie să o urmeze.

În urmă cu două zile s-au întâlnit la stadion nişte persoane de la AS 47, care îşi face reclamă în interiorul stadionului şi nu înţeleg de ce. Acea discuţie spune foarte multe şi nu trebuie nicio asociere”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 Vezi toate știrile
Citește și