Închide meniul

Victor Angelescu, reacţie categorică după a doua înfrângere suferită de Rapid: „Nu emitem pretenţii la titlu!”

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 19:28 / Actualizat: 8 august 2023, 22:27

Reclamă
Victor Angelescu, reacţie categorică după a doua înfrângere suferită de Rapid: „Nu emitem pretenţii la titlu!

Victor Angelescu reacţie după două înfrângere Rapid

Victor Angelescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Victor Angelescu a avut o reacţie categorică, după a doua înfrângere suferită de Rapid în Liga 1. Acţionarul minoritar al clubului din Giuleşti a declarat că echipa nu poate emite pretenţii la titlu, având în vedere că nu a câştigat două meciuri la rând în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari a învins-o pe Rapid cu scorul de 2-1. Doru Andrei a marcat în primul minut al duelului, în timp ce Christopher Braun a „reuşit” un autogol.

Victor Angelescu, reacţie categorică după a doua înfrângere suferită de Rapid

Victor Angelescu a tras un semnal de alarmă, după ultima înfrângere suferită de Rapid. Acesta a declarat că echipa a pierdut puncte, în acest start de sezon, din cauza greşelilor comise de jucători.

Angelescu s-a declarat convins de faptul că echipa nu va putea emite pretenţii la titlu, din cauza gafelor comise, şi trage un semnal de alarmă pentru jucători, în acest sens.

Acţionarul minoritar al clubului de sub Grant a mai declarat că echipa este departe de obiectivul stabilit la începutul sezonului, anume locurile 1-3 din Liga 1.

Reclamă

„Îmi e foarte greu să tragem o concluzie, pierdem puncte pe greșeli personale. Am luat gol în secunda 10, după ne-am dat autogol. Nici măcar nu mai știu. Jucăm cu echipe care nu reușesc să ajungă la poartă și noi le facem cadouri. Cu Botoșani am făcut la fel, două greșeli mari individuale. Acum am făcut la fel.

E greu să joci așa, nu putem să ne batem la campionat, la podium, în condițiile în care facem atâtea greșeli personale. Când începem de la 1-0, am avut o reacție bună am marcat, după a venit a 2-a gafă. În a 2-a repriză ei s-au apărat destul de bine.

Am avut ocazii dar, e greu să tragi concluzii când toate golurile le luăm prostește. Dacă am luat bătaie e clar că am scăzut în calitate. Când mă uit per total am avut un joc bun în primele 3 etape. Au fost și schimbări în echipă, dar nu sunt mulțumit.

Reclamă 4 / 0/3

Toți joacă la Rapid și trebuie să performeze. Asta este. Suntem departe de obiectiv. Am făcut un meci prost. Punctele sunt importante, dar nu foarte relevante după primele 4 etape. Trebuie să eliminăm erorile personale, urmează adversari mai puternici. Dacă cu echipele slabe se apropie de poartă de două ori și dau două goluri, nu avem cum să emitem pretenții la titlu sau la primele 3″, a declarat Victor Angelescu, pentru fanatik.ro.

Cristiano Bergodi, dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1

Cristiano Bergodi a fost dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1. Antrenorul Rapidului a recunoscut că nu este startul de campionat pe care şi l-ar fi dorit, dar nu a vrut să dea vina pe jucători.

„Am făcut un meci slab, din punctul meu de vedere, tehnic. Am greşit multe pase. Am ajuns în careu, dar ultima pasă nu a mers, nu a fost un meci reuşit.

Eu sunt primul vinovat pentru această situaţie, nu vorbesc despre jucători. Am reglat un pic situaţia în a doua repriză, dar nu am reuşit să îi desfacem.

Eu sunt antrenorul, eu sunt vinovat, cu băieţii voi vorbi, am vorbit deja că trebuie să îmbunătăţim anumite lucruri.

(n.r.: despre gafele lui Moldovan) Horaţiu e un jucător bun, un portar care se antrenează bine. Nu e deloc în pericol. Portarul e portar şi trebuie să aibă linişte. M-am gândit cu Botoşani să schimb ceva, dar poate eu nu am fost cel mai inspirat”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Voluntari – Rapid 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și