Închide meniul

Victor Angelescu, reacţie după anunţul făcut de Andrei Cordea înainte de FCSB – Rapid. Ce şanse crede că are echipa lui în derby

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2022, 12:27

Victor Angelescu, reacţie după anunţul făcut de Andrei Cordea înainte de FCSB – Rapid. Ce şanse crede că are echipa lui în derby

Victor Angelescu, reacţie după anunţul făcut de Andrei Cordea înainte de FCSB - Rapid

Victor Angelescu, alături de Adrian Mutu în tribune / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victor Angelescu a avut o primă reacţie după ce Andrei Cordea a declarat că jucătorii lui Adi Mutu nu sunt favoriţi în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Acţionarul giuleştenilor i-a dat dreptate mijocaşului ofensiv de la marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ne dorim foarte mult să batem Rapidul. Nu e favorită, jucăm acasă la noi, în fața suporterilor noștri și avem o echipă foarte bună„, a spus Cordea la finalul înfrângerii cu Rapid, scor 0-3.

Victor Angelescu, reacţie după anunţul făcut de Andrei Cordea înainte de FCSB – Rapid

Finanţatorul Rapidului nu ia în calcul situaţia din clasament. Rapid are 12 puncte avans faţă de FCSB. Roş-albaştrii au două restanţe de disputat.

Sunt de aceeaşi părere (n.r. cu Andrei Cordea), nu cred că e nimeni favorit. Cine o să îşi dorească mai mult, va câştiga. Cred că şansele sunt 50-50%.

În derby-uri nu cred că se mai pune vorba pe formă sau pe moral. Sunt o echipă puternică. Eu cred că se va umple stadionul, sunt convins că vor veni peste 30.000 de oameni. Sunt convins că vor fi foarte mulţi la meci.

Reclamă

Noi am avut 2.400 de bilete. Eu cred că vor fi şi mulţi rapidişti care şi-au cumpărat bilete în stadion. Nu cred că vor fi probleme, eu mă aştept să fie un spectacol fără a fi incidente majore.

E foarte important meciul pentru suporterii noştri, e un meci special pentru noi. E probabil cel mai important derby. Sunt trei puncte importante, noi nu ne dorim să ţinem FCSB în afara play-off-ului. Eu îmi doresc ca şi Rapid, şi FCSB, să fie în play-off şi să ne mai întâlnim de două ori„, a declarat Victor Angelescu la Pro Arena.

FCSB are un singur succes în ultimele cinci meciuri din toate competiţiile. În tur, roş-albaştrii au cedat cu 0-2. Dugandzic şi Săpunaru au marcat în Giuleşti. Toni Petrea a fost demis la finalul acelei partide.

Reclamă 4 / 0/3

Umilinţă istorică pentru FCSB în Conference League

Umilinţă istorică pentru FCSB! A primit cele mai multe goluri dintre toate echipele din Conference League şi Europa League. Vicecampioana României a primit numai puţin de 18 goluri în cele 6 meciuri disputate în grupele Conference League.

FCSB este echipa cu cea mai slabă apărare din Conference League. Mai mult, nici în Europa League nu există vreo echipă cu o apărare mai slabă decât cea a vicecampioanei României.

Umilinţa putea fi şi mai mare dacă Plzen (24 de goluri), Rangers (22 de goluri) şi Maccabi Haifa (21 de goluri) nu primeau mai multe goluri în grupele Ligii Campionilor. FCSB a încasat numai puţin de 10 goluri doar de la Silkeborg. FCSB a mai primit 6 goluri de la West Ham şi încă 2 de la Anderlecht.

Mihai Pintilii, atac la jucători după FCSB – West Ham 0-3

Mihai Pintilii, antrenorul interimar al celor de la FCSB, a făcut analiza după meciul pierdut la scor de neprezentare în faţa celor de la West Ham. Pintilii a fost întrebat şi de viitorul său, după ce Gigi Becali a anunţat că poate rămâne antrenor la echipă dacă va câştiga partidele cu Rapid şi FC U Craiova.

Ca rezultat, a fost o revenire foarte proastă că am pierdut. Am jucat cu o echipă care a venit cu echipa a doua. Multe lucruri nu ştiu ce să zic. Speram la o atitudine mai bună din partea băieţilor, să îşi dorească mai mult. Pot să zic că trecem printr-un moment greu. Poate derby-ul cu Rapid să trezim o motivaţie. Sper din tot sufletul să fie aşa. În 2 zile nu avem noi ce să lucrăm. A fost o campanie neglijată din partea conducerii şi a fostului staff aşa s-a hotărât. Am vrut să fim focusaţi pe campionat. Din păcate, am fugit după 2 iepuri şi nu am prins niciunul.

E greu să joci în Europa şi să te faci de râs. Noi ne-am apucat să jucăm fotbal din 3 în 3 zile. Important e să bage la cap şi trebuie să joace fotbal. E un meci foarte important pentru noi, e un derby. E un meci vital, putem să ne revenim după el şi ne gândim la ce avem de făcut. Sunt şi lucruri bune din partea băieţilor, dar la un meci în Europa trebuie să te prezinţi altfel. Să greşeşti nişte pase simple, nu pot să îmi explic. Îmi doresc să câştig derby-ul cu Rapid. Eu sunt făcut să câştig. Trebuie doar să câştigi, indiferent cu cine joci. Din păcate, am început să ne învăţăm cu înfrângerile şi asta este nasol„, a spus Mihai Pintilii la finalul partidei.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și