Închide meniul

Victor Angelescu, „săgeţi” către Gigi Becali: „Octavian Popescu nu ar fi fost vândut pe aceeaşi sumă ca Rareş Ilie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 21:35

Victor Angelescu, „săgeţi către Gigi Becali: „Octavian Popescu nu ar fi fost vândut pe aceeaşi sumă ca Rareş Ilie!

Octavian Popescu şi Rareş Ilie, în timpul unui duel în FCSB - Rapid / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victor Angelescu a lansat „săgeţi” către Gigi Becali, după ce patronul FCSB a transmis că Octavian Popescu valorează nu mai puţin de 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul de la Rapid este de părere că „perla” roş-albaştrilor nu valorează nici măcar 5 milioane de euro, suma pentru care a fost vândut Rareş Ilie la Nice.

Victor Angelescu, „săgeţi” către Gigi Becali

”Nice a făcut prima mutare. Apoi, au luat legătura cu noi și cu tatăl lui Rareș Ilie și au început negocierile. Noi nu am căutat să îl vindem, voiam să îl ținem măcar încă un an, dar a apărut această oportunitate.

Eu sunt puțin subiectiv, cred că Rareș Ilie este mai bun decât acești jucători. Și Nice a crezut că Rareș Ilie este mai bun dacă a făcut această ofertă și a avut încredere în el. Mulți jucători au deja impresari. Eu cred că el a luat o decizie bună când a ales să fie reprezentat de tatăl lui. Nu vreau să comentez pentru că sunt conducător de club, dar eu cred că a luat o decizie bună.

Este o diferență de sumă între el și Popescu. Din ce știm, nu cred că Octavian Popescu ar fi fost vândut pe această sumă de patronul de la FCSB. Nu pot să răspund de ce Nice nu a fost interesată de Popescu.

Reclamă

Nu știu dacă Rareș Ilie este peste Octavian Popescu, dar este peste mulți tineri. Are un fizic foarte bun pentru România. Majoritatea care au plecat sunt destul de firavi, el are un fizic destul de bun. Cu tot cu bonusuri, este peste aceasta sumă (n.r. de 5 milioane de euro). Există niște bonusuri în contract, dar nu sunt mari”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie

Gigi Becali a făcut un anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie cu 5 milioane de euro la Nice.

Deşi are unele îndoieli cu privire la suma încasată de Rapid, Gigi Becali spune că nu l-ar da pe Octavian Popescu pe aceşti bani.

Reclamă 4 / 0/3

„50 de milioane de euro. Eu nu îl dau pe Tavi Popescu acum, aşa că nu are rost să vorbim„, a anunţat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu

Toni Petrea a fost savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu. Atât Gigi Becali, cât şi Mihai Stoica au anunţat că Octavian Popescu valorează 50 de milioane de euro.

Toni Petrea e evitat să dea o sumă exactă, în contextul în care Rareş Ilie a pelcat pentru suma de 5 milioane de euro la Nice.

„Nu sunt eu patron ca să iau eu banii pentru Tavi Popescu. Pe mine mă interesează jucătorii pe care îi avem aici, să fie sută la sută pregătiţi, să joace cât mai bine, să le crească cota. Dacă va fi vorba de un transfer, să dea Dumnezeu să fie cât mai bine pentru club şi pentru el„, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și