Închide meniul

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu: „Nu sunt eu patron ca să iau banii!” Divinitatea, adusă în discuţie

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2022, 14:28

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu: „Nu sunt eu patron ca să iau banii! Divinitatea, adusă în discuţie

Octavian Popescu vrea să facă un meci mare cu West Ham

Octavian Popescu, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport / as.ro

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu. Atât Gigi Becali, cât şi Mihai Stoica au anunţat că Octavian Popescu valorează 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea e evitat să dea o sumă exactă, în contextul în care Rareş Ilie a pelcat pentru suma de 5 milioane de euro la Nice.

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu

Nu sunt eu patron ca să iau eu banii pentru Tavi Popescu. Pe mine mă interesează jucătorii pe care îi avem aici, să fie sută la sută pregătiţi, să joace cât mai bine, să le crească cota. Dacă va fi vorba de un transfer, să dea Dumnezeu să fie cât mai bine pentru club şi pentru el„, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie cu 5 milioane de euro la Nice. Deşi are unele îndoieli cu privire la suma încasată de Rapid, Gigi Becali spune că nu l-ar da pe Octavian Popescu pe aceşti bani.

Gigi Becali se ţine tare şi susţine că Octavian Popescu va pleca pe 50 de milioane de euro. Totuşi, patronul de la FCSB e de părere că transferul nu se poate realiza în acest moment.

Reclamă

50 de milioane de euro. Eu nu îl dau pe Tavi Popescu acum, aşa că nu are rost să vorbim„, a anunţat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie. Rapid şi-a vândut „perla” în Franţa, la Nice, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate,  pentru suma de 5 milioane de euro.

Cu Tavi Popescu nu există grad de comparaţie pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceea ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători. Are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză.

Reclamă 4 / 0/3

Pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa.  Nu există nicun jucător, atacant, în lume care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. 50 de milioane de euro valorează Octavian Popescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Dacă ai fi patron de club, ce sumă ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și