Închide meniul

„Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Câte bilete s-au vândut deja la meciul dintre primele clasate

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2024, 20:59

Reclamă
„Se rupe Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Câte bilete s-au vândut deja la meciul dintre primele clasate

"Se rupe" Arena Naţională la derby-ul FCSB - Universitatea Craiova!

Mihai Stoica şi fanii FCSB-ului, la un meci/ Profimedia Images

„Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Liderul peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit câte bilete s-au vândut deja la meciul dintre locul 1 şi locul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova se joacă mâine, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova!

„Am ajuns la aproximativ 30.000 de bilete vândute. Fără câteva sute, sunt 30.000 de bilete date. Sper ca mâine să vină foarte multă lume la stadion. Mâine, casele sunt deschise până la ora 11:00.

Astăzi se mai vând bilete online. Suporterii își pot procura bilete online până mâine la ora 19:00. Sper să fim 35-40.000. Probabil că dacă batem mâine 80% suntem campioni. Totuși, important e să rămânem cu picioarele pe pământ și să luăm titlul cu numărul 27”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Mustaţă l-a încurajat pe Gigi Becali să le ofere o primă jucătorilor FCSB-ului pentru acest meci. De altfel, Gigi Becali mărturisea că se gândea la acest lucru.

Reclamă

„Dacă a spus, înseamnă că o să treacă sau va trece (n.r. la baza de antrenament). Mai puțin ne interesează pe noi, suporterii, dacă trece. Mai important e să treacă cu o gentuță pe acolo.

El mai vorbește, spune că nu, că nu, și apoi buf! Dacă le face o propunere de 3.000 de euro de jucător, zbârnâie duminică! Cine n-ar da să muncească pentru 150 de milioane în două ore?”, a mai spus Gheorghe Mustață pentru sursa citată.

FCSB se poate distanța la 10 puncte de locul al 2-lea, în situația în care se vor impune în fața oltenilor pregătiți de Ivaylo Petev.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Mitriţă ratează FCSB – Universitatea Craiova! Golgheterul oltenilor, out din lotul lui Ivaylo Petev

Alex Mitriţă ratează derby-ul pentru titlu FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Atacantul în vârstă de 29 de ani s-a accidentat în meciul cu Oţelul, din Cupa României, şi nu a putut fi refăcut la timp.

Mitriţă era cel mai în formă jucător al echipei lui Mihai Rotaru. Starul alb-albaştrilor marcase în fiecare dintre ultimele patru partide din campionat ale Universităţii Craiova.

Accidentarea la gleznă suferită de golgheterul Universităţii Craiova este mai gravă decât s-a crezut iniţial.

Mitriţă a reuşit 13 goluri şi 11 pase decisive în cele 30 de meciuri jucate în această ediţie a Ligii 1.

Ivaylo Petev: „Cred că stadionul va fi plin. FCSB nu sunt de neînvins”

Eu cred că stadionul va fi plin. Atmosfera o să fie frumoasă şi noi o să ne străduim să jucăm cât mai bine.

FCSB are 4-5 jucători care, individual, sunt foarte buni. Ca echipă sunt buni, dar nu sunt de neînvins!

După meciul cu Oţelul, care nu a fost unul bun pentru noi, avem foarte puţin timp la dispoziţie ca să îi recuperăm pe jucători. Asta e principala problemă. Am folosit foarte multă energie, dar asta este munca noastră. Noi trebuie să ne recuperăm şi să arătăm mai bine.

Reclamă

Sper să fie un meci frumos, un meci deschis şi o să facem tot posibilul ca să obţinem victoria”, a declarat Ivaylo Petev înaintea meciului cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și