Închide meniul

Victor Becali a spus totul despre situaţia lui Gică Hagi, după anunţul făcut despre oferta de milioane de euro din Emirate

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2024, 9:43

Reclamă
Victor Becali a spus totul despre situaţia lui Gică Hagi, după anunţul făcut despre oferta de milioane de euro din Emirate

Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă - Antena Spot

Victor Becali a spus totul despre situaţia lui Gică Hagi de la Farul Constanţa. Asta după ce Florin Manea anunţase recent că „Regele” ar putea ajunge în Emiratele Arabe Unite, o informaţie dezminţită ulterior de antrenorul dobrogenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul Valerio Giuffrida a ajuns în Dubai pentru a discuta eventuala plecare a lui Hagi din Liga 1, dar Victor Becali susţine că fostul lider al „Generaţiei de Aur” nu va lăsa Farul la greu pentru a antrena alături de Cosmin Olăroiu sau Mirel Rădoi.

Victor Becali a spus totul despre situaţia lui Gică Hagi, după anunţul făcut despre oferta de milioane de euro din Emirate

„Din punctul meu de vedere, nu! Farul este Hagi. Tot ce este acolo e controlat de el, de la prima grupă de copii la ultima.

Tot, tot, tot ce este acolo este creat de Hagi, nu știu cu ce se poate identifica mai mult Hagi. El cunoaște și numele și prenumele copiilor care sunt acolo”, a spus Becali, citat de Pro TV.

Hagi a răbufnit în mai multe rânduri în ultimii ani în legătură cu situaţia de la Farul, acolo unde aşteaptă şi alţi investitori. Chiar şi aşa, clubul a câştigat titlul în Liga 1 în stagiunea precedentă.

Reclamă

Ca antrenor, Gică Hagi a câştigat două titluri în carieră, unul cu Viitorul (2016-2017) şi celălalt cu Farul (2022-2023).

Lovitură neaşteptată pentru Gică Hagi!

„Regele” a încercat să îi prelungească contractul unui titular, dar a fost refuzat. Intrat în ultimele şase luni de contract, acesta ar fi semnat deja cu o altă echipă.

Hagi va rămâne fără fundaşul stânga Kiki, care a jucat în 23 de meciuri în această ediţie de campionat. Jucătorul de 30 de ani din Benin este la campioana en-titre din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi i-a propus lui Kiki o nouă înţelegere, care i-ar fi adus un salariu mai mare decât cel pe care îl primeşte în prezent. Totuşi, fundaşul a cerut chiar şi mai mulţi bani, astfel că negocierile au picat.

Kiki s-ar fi înţeles deja cu Ludogoreţ, echipă la care Cosmin Moţi este director tehnic. Jucătorul care are şi cetăţenie franceză a mai jucat în Bulgaria, la PFK Montana și FK Arda Kardzhali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și