Închide meniul
UPDATE

Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2024, 14:40

Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai. Reacţia lui Hagi

Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite

Gică Hagi, în timpul unui meci - Hepta

Gică Hagi are o ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite. „Regele” ar putea da o lovitură pe partea financiară, dar pentru asta ar trebui să renunţe la funcţia de antrenor de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi este reprezentat în Emirate de agentul italian Valerio Giuffrida, care a intermediat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, alături de Florin Manea. Acesta din urma e cel care a făcut dezvăluirea legată de Hagi.

Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite

Update 14.40: Gică Hagi neagă că ar avea vreo ofertă de la arabi. A venit cu prima reacţie!

În urma articolului apărut astăzi pe site-ul I am Sport, „Negocieri secrete pentru plecarea lui Gică Hagi de la Farul”, preluat ulterior și de celelalte publicații de sport, doresc să precizez următoarele:

– Nu este nimic adevărat, nu a existat nicio discuție cu nimeni în acest moment despre o posibilă plecare a mea de la Farul.

Reclamă

– Chiar dacă am declarat că la un moment dat mi-aș dori să antrenez și o altă echipă, în acest moment nu a existat absolut nicio discuție pentru acest lucru.„, a fost anunţul făcut de Farul pe site-ul oficial.

„Sunt discuții! A plecat Valerio Giuffrida, azi e în Dubai. Să discute despre ce au nevoie la vară. E un club interesat de Gică Hagi. Hagi e un nume și a reușit să facă multe. A câștigat campionatul cu Farul și Viitorul”, a spus Manea, citat de iamsport.ro.

Hagi a răbufnit în mai multe rânduri în ultimii ani în legătură cu situaţia de la Farul, acolo unde aşteaptă şi alţi investitori. Chiar şi aşa, clubul a câştigat titlul în Liga 1 în stagiunea precedentă.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi: „Am debutat în circuitul naţionalei 20 de jucători în 10 ani”

„Am debutat în circuitul naţionalei 20 de jucători în 10 ani, care sunt pe piaţă şi pot fi mai mult sau mai puţin. Chiţu e aproape să fie golgheter, e jucător tot de la noi, Iancu a fost golgheter, au şi ei perioadele lor.

Am scos jucători buni şi pe unii chiar cei mai buni, au dovedit până la nivelul naţionalei că sunt valoroşi. Asta nu e muncă? Aaa, că vreau să dau jucători la cele mai mari cluburi… E de muncă, e de muncă. Eu am limite ale mele şi ale clubului, dar să vedem cum putem face.

Mazilu, Louis Munteanu, noi facem, dar noi nu scoatem jucători buni. Tănase a fost căpitan la FCSB. Îmi pare rău că această muncă se aruncă uşor, uşor. N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi, dar din România să ajungi acolo? Noi când avem 6-7 milioane cu un miliard cum să se ducă direct un jucător de aici acolo? Suntem departe”, a spus Hagi, citat de orangesport.ro.

Ca antrenor, Gică Hagi a câştigat două titluri în carieră, unul cu Viitorul (2016-2017) şi celălalt cu Farul (2022-2023).

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și