Închide meniul

Victor Becali, anunţ clar despre transferul lui Octavian Popescu! Benfica Lisabona şi Everton sunt pe urmele „perlei” de la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 19:16

Victor Becali, anunţ clar despre transferul lui Octavian Popescu! Benfica Lisabona şi Everton sunt pe urmele „perlei de la FCSB

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali. Comparaţie cu Lionel Messi

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Victor Becali a vorbit despre transferul lui Octavian Popescu (19 ani). Benfica Lisabona şi Everton sunt pe urmele „perlei” de la FCSB, dar agentul FIFA anunţă că nu se pune problema unei mutări în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a marcat golul victoriei cu CFR Cluj şi a ajuns la 7 reuşite stagionale. Puştiul minune al vicecampioanei are şi 3 goluri marcate. Specialiştii de la Transfermarkt consideră că jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Victor Becali, anunţ clar despre transferul lui Octavian Popescu

„Tavi Popescu este un jucător urmărit de multe echipe. Cluburile nu fac oferte acum şi nu se bagă. Urmăresc, apoi fac oferte. Sunt impresii pozitive. Se vrea să intre într-o negociere, apoi se ia legătura cu agentul. Nu face nimeni oferta acum. Tot ce se aude sunt poveşti.

Oferta trebuie să fie agreată de patron. Noi ne dorim degeaba. Sunt jucători pentru care a fost mai bine să plece. Depinde, e greu să spunem ce se va întâmpla în vară. Nu sunt exagerate, dar va negocia, cum s-a întâmplat în cazul lui Dennis Man”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu, dorit în Premier League de Everton

Şefii grupării de pe Goodison Park au pus ochii pe Octavian Popescu, care tocmai a ajutat-o pe FCSB să câştige derby-ul din Gruia. Acesta a fost urmărit la meciul cu ardelenii şi de scouterii celor de la Benfica Lisabona.

Reclamă

Patronul lui FCSB a anunţat că nu ia în calcul să îşi vândă „perla” la finalul sezonului. E convins că nu poate primi, în acest moment, mai mult de 10 milioane de euro pentru tânărul jucător. Suma pe care o cere e de cinci ori mai mare!

„Nu există ofertă concretă la ora asta pentru Tavi Popescu. Eu cred că are și ceva din Neymar și chiar din Messi, pentru că, ai văzut, când dă la poartă are și noroc și e un jucător de geniu. Chiar o să-l dau cu 50 de milioane.

Pe Man l-am dat cu 11 milioane. Poate cineva să-l vândă cu mai mult? Pe Chiricheș am luat 10 milioane și ei l-au dat cu 7. Pe Tavi n-am să pot să iau valoarea lui reală„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și