Închide meniul

Victor Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Nu el decide la FCSB. Nouă nu ne închide nimeni gura!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2023, 10:12

Victor Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Nu el decide la FCSB. Nouă nu ne închide nimeni gura!

Victor Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica

Victor Becali, alături de Dinu Gheorghe / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Victor Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica. Totul după ce managerul general de la FCSB le-a cerut verilor lui Gigi Becali să nu mai vorbească despre un posibil transfer al lui Darius Olaru până când nu vor veni cu o ofertă oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători nu a stat pe gânduri şi i-a transmis un mesaj lui MM. I-a amintit că singurul care are putere de decizie la FCSB este Gigi Becali.

Victor Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica

Cine nu îl lasă în pace pe jucător? Din câte ştiu, nu decide Mihai Stoica transferurile astea la FCSB. Când s-a vorbit de transferul lui Olaru atât de mult în țările arabe, încât Mihai Stoica n-a mai fost deranjat. E problema lui! Nimeni nu îi poate închide gura lui Mihai Stoica şi nimeni nu ne poate închide gura nouă.

Dacă ar fi fost el un decident, ar fi fost o altă problemă. Dar din câte ştiu şi din ce spune el tot timpul, nu mi se pare că ar fi el cel care decide„, a declarat Victor Becali la sptfm.ro.

Mihai Stoica a încercat să îl ţină cu picioarele pe pământ pe Darius Olaru, jucătorul cu cea mai mare cotă din Liga 1. Mijlocaşul de 24 de ani valorează 5.3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Giovanni Becali a ţinut să afirme că Olaru va pleca, cel târziu la vară, la o echipă de top.

Reclamă

Nu prea se pupă iminentul cu vara, am citit ce a spus Giovanni Becali. Nu e nicio problemă, Olaru e concentrat. Nu-mi convine când discutăm nimic, sigur va pleca, nu ştiu ce…

Să vină oferta şi lasă jucătorul să facă ce are de făcut aici. Şi Octavian, când a avut căderea aia… Când ai 19 ani, acum are 20 de ani, şi vezi că se scrie în fiecare zi că faci 50 de milioane, dar chiar să nu fie alt subiect?„, spunea Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ce a spus Darius Olaru despre un posibil transfer

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Giovanni Becali a vorbit despre transferul său. Mijlocașul de 24 de ani de la FCSB spune că nu știe nimic despre interesul altor cluburi și se concentrează doar pe obiectivele formației roș-albastre.

Reclamă 4 / 0/3

Olaru a vorbit despre posibilitatea să plece de la vicecampioana României. Nu bagă în seamă zvonurile despre transferul său și rămâne focusat pe munca depusă la clubul lui Gigi Becali.

(N.r. – Despre transferul său) Nu știu, nu știu nimic, știu doar că peste vreo 10-11 zile avem meci cu Hermannstadt și nu mă gândesc. (N.r. – Despre următorul jucător transferat de la FCSB) Nu știu cine va fi, cred că suntem foarte mulți jucători buni, cu calitate, și sper ca mai mulți să facem pasul în străinătate”, spunea Darius Olaru în cantonamentul din Antalya.

Olaru s-a arătat extrem de onorat de faptul că a devenit cel mai valoros jucător din Liga 1.

Înseamnă foarte mult pentru mine, nu mă așteptam, nu sunt neapărat un jucător de atac, un atacant, dar contează foarte mult și sper să nu mă opresc aici”, a mai declarat mijlocașul FCSB-ului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și