Închide meniul

Victor Becali îi propune lui Gigi Becali un antrenor la FCSB: „Poate fi oricând o variantă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 13:46

Victor Becali îi propune lui Gigi Becali un antrenor la FCSB: „Poate fi oricând o variantă!

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă

Victor Becali / As.ro

  • Victor Becali îi propune lui Gigi Becali o variantă de antrenor la FCSB
  • Numele rostit de Victor Becali

Victor Becali îi propune lui Gigi Becali un antrenor la FCSB. Victor Becali a spus că Laurenţiu Reghecampf este oricând o variantă pentru FCSB. Vărul lui Gigi Becali spune că pe Reghecampf îl recomandă rezultatele pe care le-a avut în primul mandat la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a mai precizat că posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB nu garantează neapărat şi succesul.

Victor Becali îi propune lui Gigi Becali o variantă de antrenor la FCSB

(n.r. Reghecampf ar fi variantă optimă pentru FCSB? E aproape de despărţirea de Neftchi) Varianta optimă niciodată nu se ştie, când numeşti un antrenor, că e varianta optimă.

Reclamă

Poate să spui că din alegerile pe care le ai de făcut alegi varianta cea mai bună, că aşa consideri, dar niciodată nu există o variantă optimă, fotbalul nu e matematică, nu? Nu e o ştiinţă exactă. A avut rezultate, a avut şi alt mandat în care a nu a reuşit, dar sigur că el poate fi oricând o variantă. Nu ştiu situaţia lui de acolo, nu ştiu ce vrea FCSB. Cei care hotărăsc ştiu mai bine ce au de făcut”, a spus Victor Becali la orangesport.ro.

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la Laurenţiu Reghecampf

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la cel care ar putea deveni antrenor la FCSB, Laurenţiu Reghecampf. „Interimarul” roş-albaştrilor a dezvăluit ce i-a transmis tehnicianul lui Neftchi Baku.

Reclamă

Reghecampf este pe picior de plecare din Azerbaidjan şi au apărut tot mai multe zvonuri că ar putea să revină la echipa lui Gigi Becali. Acesta ţine legătura şi cu Pintilii.

„Când ai vorbit ultima dată cu Laurenţiu Reghecampf?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Pintilii la conferinţa premergătoare meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Ieri. Şi azi! Nu, glumesc, nu mai ştiu. Ieri sau alaltăieri, nu mai ştiu exact. Mi-a dat un mesaj, atât: ‘Felicitări, Pinti şi ţine capul sus!’. Şi mi-a trimis şi o inimioară, da. A zis că ţine la mine„, a dezvăluit Mihai Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

Pintilii s-a ferit să anunţe dacă sunt şanse la Laurenţiu Reghecampf să vină la FCSB. „Nu ştiu, întrebaţi conducerea„, a spus antrenorul interimar al vicecampioanei României.

A apărut şi o variantă surprinzătoare. Mihai Pintilii ar fi dispus să rămână antrenorul principal la FCSB, a anunțat Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor îl forțează pe fostul mijlocaș să antreneze echipa.

„Dacă mai câştigăm două meciuri, el va rămâne. Mi-a spus că nu e pregătit. I-am spus că e pregătit, că vreau eu! Atunci a spus: ‘Nea Gigi, eu nu sunt pregătit, dar o scoatem la capăt’. Cu Rapid era cel mai important meci. Aveam prea multe peste noi. Acum Rapid o să fie la 3 puncte, e un fleac„, a spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat