Închide meniul

Victor Becali îi spulberă visul suprem al lui Gigi Becali! Mesaj categoric pentru FCSB: „E greu de realizat!”

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 10:05

Reclamă
Victor Becali îi spulberă visul suprem al lui Gigi Becali! Mesaj categoric pentru FCSB: „E greu de realizat!

Victor Becali îi spulberă visul suprem al lui Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Victor Becali îi spulberă visul suprem al lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a declarat, în mai multe rânduri, că îşi doreşte ca echipa sa să evolueze din nou în grupele Champions League, însă agentul de jucători a declarat că acest fapt este foarte greu de realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider detaşat în Liga 1, cu un avans de 11 puncte faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj. Roş-albaştrii luptă pentru primul titlu în Liga 1, după nouă ani.

Victor Becali îi spulberă visul suprem al lui Gigi Becali! Mesaj categoric pentru FCSB

Victor Becali a fost întrebat despre posibilitatea ca FCSB să joace în grupele Champions League, dacă va cuceri titlul în acest sezon. Agentul a transmis un mesaj categoric şi a declarat că visul lui Gigi Becali este greu de realizat, date fiind echipele puternice care evoluează în competiţia respectivă.

De asemenea, Victor Becali a mai subliniat că Gigi Becali nu va fi dispus nici să renunţe la prea mulţi jucători, în vară, dacă nu va primi suma dorită în schimbul lor. Acesta a dat ca exemplu situaţia lui Florinel Coman, care are o clauză de cinci milioane de euro, însă nicio echipă nu l-a ofertat concret, în această iarnă.

„Să dea Dumnezeu să ajungă în Champions League, doar că un astfel de vis este mai greu realizabil în ziua de astăzi. E greu să estimez de câți bani e nevoie pentru a ajunge acolo, sunt echipe precum PSG care bagă sute de milioane și tot nu reușesc ceea ce își propun.

Reclamă

Nu știu dacă va fi tentat să îi vândă pe unii dintre jucătorii importanți, văd că nimeni nu plătește deocamdată suma cerută pentru Florinel Coman”, a declarat Victor Becali, conform iamsport.ro.

Gigi Becali: „Vom bate Barcelona, Real Madrid şi City!”

Gigi Becali a avut un discurs războinic după ce FCSB a „zdrobit-o” pe Universitatea Craiova. Patronul roş-albaştrilor este în extaz după succesul echipei sale de pe Ion Oblemenco, FCSB ajungând la 50 de puncte după 23 de etape disputate în Liga 1.

Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu în meciul de pe Ion Oblemenco. După această victorie, Becali a declarat că echipa sa se poate bate cu marile forţe ale Europei.

Reclamă 4 / 0/3

„Atât timp cât voi fi credincios Dumnezeului meu, de nu vom bate Barcelona, Real Madrid, City şi PSG şi pe toate. Aşa este. Dar trebuie să fiu credincios Dumnezeului meu! Eu nu eram cum trebuia să fiu şi nu m-am ţinut de cuvânt. Acum să vedeţi, staţi să crească cupolele pe biserică, să îndeplinesc făgăduinţele Domnului.

Stai să fac şi pictura, stai să înceapă şi liturghia şi o să vedeţi voi ce va fi Barcelona sau Real Madrid în faţa noastră.

A fost un test, un test bun. Mi-am dat seama. Vezi care este diferenţa între mine şi ei? Hai să nu spunem, ei, să spun Mihai (n.r. Rotaru) care este prietenul meu. Deci eu am fost la echipă acum vreo 2 ani şi le-am spus aşa: ‘Jucaţi fotbal. Aveţi familie, aveţi copii, şi gândiţi-vă dacă v-ar place altul să vă rupă piciorul vouă. E meseria voastră”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și