Închide meniul

Victor Becali ştie de ce fostele legende ale Stelei sunt de partea CSA în războiul cu FCSB: „Îl duşmănesc pe Gigi Becali”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2023, 13:10

Reclamă
Victor Becali ştie de ce fostele legende ale Stelei sunt de partea CSA în războiul cu FCSB: Îl duşmănesc pe Gigi Becali”

Victor Becali ştie de ce fostele legende ale Stelei sunt de partea CSA

Legendele Stelei, la o întâlnire / Hepta

Victor Becali ştie de ce fostele legende ale Stelei sunt de partea CSA în războiul cu FCSB. Impresarul consideră că foştii câştigători ai Cupei Campionilor în 1986 au disputa lor personală cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a amintit că Marius Lăcătuş şi Victor Piţurcă au antrenat echipa patronată de Gigi Becali.

Victor Becali ştie de ce fostele legende ale Stelei sunt de partea CSA în războiul cu FCSB

Domnul Dîncu face așa de dragul sportului sau ce? Schimbarea Legii sportului sau amendarea unor articole o face de dragul sportului? Mă îndoiesc. O face pentru Steaua, nu pentru FCSB. Din punctul meu de vedere FCSB este Steaua, dar asta e o altă discuție.

Dacă o veni vreun investitor pe acolo și peste câțiva ani se mai trezește un Talpan ce facem? Ce face investitorul ăla, ajunge în situația lui Gigi Becali? Ne trezim că iar procese, ne mai judecăm, ne mai facem, ne mai dregem.

Din punctul meu de vedere este o lege cu dedicație. Mulți dintre cei care au fost jucători, foste glorii, ei fac astea că-l dușmănesc pe Gigi Becali. Unii au și antrenat echipa asta. Și Lăcătuș, dar nu numai el. Adi Popa ce a făcut, unde a jucat? Nu a jucat la Gigi Becali? Și Piți a antrenat”, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Victor Becali a vorbit despre trecutul dinamovist al lui Vasile Dîncu

Victor Becali a povestit că în perioada în care l-a cunoscut pe Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării era dinamovist.

Nu mi se pare corect ce face domnul Dîncu. El este peste tot, ca Rapidul, suntem peste tot acasă. Dânsul este peste tot, și pe la Cluj, și pe la federație. Sunt niște oameni atât de deștepți și de puternici care pot face de toate.

Nu-l cunosc foarte bine, când l-am cunoscut eu era dinamovist. Vorbesc foarte serios. Când era ministru prin Guvernul Năstase era tot timpul pe la meciurile lui Dinamo. Când era echipa pe val. Când e sub val nu mai e nimeni dinamovist. Eu nu cred că va trece proiectul din ce am văzut reacțiile de prin presă și din coaliție”, a mai susţinut Victor Becali pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Dîncu susţine că CSA Steaua nu poate promova din sezonul viitor

Fost ministru al Apărării, Vasile Dîncu a susţinut că CSA Steaua nu poate promova din sezonul viitor. Modificarea Legii Sportului, pe care Dîncu a propus-o, alături de alţi doi parlamentari PSD, nu ar putea fi făcută atât de devreme.

Vasile Dîncu a explicat însă că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare din sezonul următor dacă şi-ar schimba forma de organizare.

Este imposibil (n.r. să se modifice Legea Sportului și să se aplice încă din acest sezon), pentru că o lege are un parcurs legislativ în Camera Deputaților, apoi în Senat, pe urmă ajunge la președinte. Este complicat, până se promulgă o lege trece mult timp. În niciun caz nu vream să deformăm competiția în acest an în care să se facă o intruziune în mersul lucrurilor, să se schimbe regulile pe parcurs. Nu este cazul.

Eu am realizat în timpul cât eram ministru posibilitatea ca CSA Steaua, asociindu-se ministerul cu o entitate privată – cu 1%, 5% – își schimbă caracterul și poate să intre în Liga 1 chiar și acum, de anul acesta. Dacă vor să facă această modificare”, a declarat Vasile Dîncu pentru Euronews.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și