Închide meniul

Victor Becali, verdict direct despre lupta pentru titlu: „E anul lor! Fără discuții!”. Impresarul nu mai are niciun dubiu

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 16:25

Reclamă
Victor Becali, verdict direct despre lupta pentru titlu: „E anul lor! Fără discuții!. Impresarul nu mai are niciun dubiu

Victor Becali, verdict direct despre lupta pentru titlu

Victor Becali / AS.ro

Victor Becali a venit cu un verdict direct despre lupta pentru titlu. Impresarul a spus echipa care nu mai poate rata câștigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre echipa lui Gigi Becali, FCSB. Roș-albaștrii sunt lideri în campionat, la 7 puncte de locul al 2-lea, ocupat de CFR Cluj, la egalitate cu Universitatea Craiova. Vicecampioana se va duela cu oltenii duminică, de la 20:30. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Victor Becali, verdict direct despre lupta pentru titlu

Impresarul este de părere că FCSB a fost favorită la titlu în fiecare an, dar a menționat că, în momentul de față, echipa lui Gigi Becali nu mai poate rata câștigarea campionatului.

„În fiecare an a fost favorită FCSB, dar anul ăsta nu cred că mai poate rata titlul. Chiar nu-l mai poate rata. E anul lor fără discuții, din punctul meu de vedere”, a spus Victor Becali potrivit sport.ro.

Echipa pregătită, în prezent, de Elias Charalambous nu a mai câștigat un titlu de campioană din anul 2015. Se întâmpla în mandatul lui Costel Gâlcă, atunci când roș-albaștrii au reușit „tripla”: titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

Reclamă

Cum arată clasamentul din playoff, înainte de FCSB – Universitatea Craiova:

1. FCSB – 38 puncte
2. CFR Cluj – 31 puncte
3. Universitatea Craiova – 31 puncte
4. Rapid – 28 puncte
5. Farul – 26 puncte
6. Sepsi – 24 puncte

Victor Becali a anunţat când se va retrage Gigi Becali din fotbal

Victor Becali a anunţat când se va retrage vărul său, Gigi Becali, din fotbal. Agentul de jucători ştie ce trebuie să se întâmple pentru ca patronul FCSB-ului să renunţe definitiv la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a precizat de mai multe ori că nu îşi mai doreşte să bage bani în fotbal şi că vrea să se retragă la o mănăstire. S-a răzgândit de fiecare dată.

Clubul FCSB a ajuns la o datorie de 10 milioane de euro faţă de Gigi Becali, motiv pentru care Victor Becali a avertizat că s-ar putea ajunge la o „ruptură”.

„Cred că în momentul în care nu o să mai câștigi campionatul sau nu o să mai ajungi prin Europa, eu cred că va renunța, că doar nu o să bage toți banii. A spus și el, nu o spun eu”, a zis Victor Becali pentru sursa citată anterior.

Totuşi, Gigi Becali este aproape de a-şi vedea visul împlinit şi să câstige titlul după o pauză de 9 ani. FCSB este lider detaşat în Liga 1 şi se poate distanţa la 10 puncte de Universitatea Craiova în cazul unei victorii în derby-ul care este astăzi, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și