Închide meniul

Victor Becali a anunţat când se va retrage Gigi Becali din fotbal: „Atunci va renunţa, doar nu o să bage toţi banii!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2024, 10:54

Reclamă
Victor Becali a anunţat când se va retrage Gigi Becali din fotbal: „Atunci va renunţa, doar nu o să bage toţi banii!

Victor Becali a anunţat când se va retrage Gigi Becali din fotbal

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia

Victor Becali a anunţat când se va retrage vărul său, Gigi Becali, din fotbal. Agentul de jucători ştie ce trebuie să se întâmple pentru ca patronul FCSB-ului să renunţe definitiv la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a precizat de mai multe ori că nu îşi mai doreşte să bage bani în fotbal şi că vrea să se retragă la o mănăstire. S-a răzgândit de fiecare dată.

Victor Becali a anunţat când se va retrage Gigi Becali din fotbal

Clubul FCSB a ajuns la o datorie de 10 milioane de euro faţă de Gigi Becali, motiv pentru care Victor Becali a avertizat că s-ar putea ajunge la o „ruptură”.

Cred că în momentul în care nu o să mai câștigi campionatul sau nu o să mai ajungi prin Europa, eu cred că va renunța, că doar nu o să bage toți banii. A spus și el, nu o spun eu„, a zis Victor Becali pentru sport.ro.

Totuşi, Gigi Becali este aproape de a-şi vedea visul împlinit şi să câstige titlul după o pauză de 9 ani. FCSB este lider detaşat în Liga 1 şi se poate distanţa la 10 puncte de Universitatea Craiova în cazul unei victorii în derby-ul care este astăzi, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

FCSB a înregistrat o pierdere uriaşă în 2023

Gigi Becali a trebuit să suplinească din fonduri proprii deficitul major dintre încasări şi cheltuieli. Clubul „roş-albastru” a ajuns la o datorie de peste 10 milioane de euro faţă de finanţatorul Gigi Becali.

FCSB a ajuns în 2023 la o datorie totală de 14,55 milioane de euro. Din această sumă, peste 10 milioane de euro o reprezintă datoria faţă de patronul clubului, Gigi Becali.

Anul fiscal 2023 a fost unul foarte slab pentru FCSB din punct de vedere financiar. Clubul lui Gigi Becali a înregistrat o pierdere de 7,65 milioane de euro. FCSB a avut venituri totale de 9 milioane de euro şi cheltuieli de 16,65 milioane de euro. Pierderea uriaşă a fost cauzată de faptul că Gigi Becali nu a mai vândut jucători.

Reclamă 4 / 0/3

L-a dat pe Andrei Cordea în Arabia Saudită, la Al-Tai, pentru 1,32 de milioane de euro, dar a încasat în 2023 doar 400.000 de euro din acea sumă. Aceasta a fost, de altfel, singura sumă încasată în 2023 pentru clubul lui Gigi Becali din transferuri.

Chiar şi aşa, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, l-a lăudat pe Gigi Becali pentru cum conduce clubul.

Dacă acum s-ar trage linie și mi-ar cere cineva să declar care e managerul anului în România, aș spune că acela este Gigi Becali. Am văzut cheltuielile care s-au publicat acum. Candidatele la titlu au cheltuit fiecare în jur de 14 milioane de euro. CFR Cluj, Universitatea Craiova au cheltuit anul trecut în jur de 14 milioane de euro.

Cheltuielile FCSB-ului sunt de 16 milioane. Asta ce înseamnă? Că Gigi Becali a cheltuit cu două milioane în plus, dar valoarea loturilor înseamnă cam jumătate. Deci CFR și U Craiova au o medie de 7-8 sute de mii de jucător, în timp ce FCSB are cam 1,3 milioane. Ce înseamnă asta? Că tu, FCSB, cu numai două milioane în plus, adică cu 15% în plus, ți-ai făcut o valoare de lot de 50%.

Asta înseamnă un management bun. Ai știut ce jucători să aduci, astfel încât cu bani puțini să faci valoare de lot mai bun”, a declarat Andrei Vochin pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și