Închide meniul

Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat” conducerea: „Îmi e frică de faptul că îi deranjez”

Alex Masgras Publicat: 11 aprilie 2024, 23:37

Reclamă
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat conducerea: „Îmi e frică de faptul că îi deranjez

Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a "înţepat" conducerea: "Îmi e frică de faptul că îi deranjez"

Victor Piturca, Dan Şucu şi Victor Angelescu / Colaj Hepta

Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat” conducerea. Fostul selecţioner al României nu a fost impresionat de achiziţiile făcute de gruparea giuleşteană în acest sezon, chiar dacă s-au făcut investiţii importante la echipa patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţurcă a criticat strategia aleasă de rapidişti şi consideră că investiţiile făcute nu se ridică la nivelul clubului.

Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat” conducerea: „Îmi e frică de faptul că îi deranjez”

Victor Piţurcă a făcut o comparaţie cu ce se întâmplă la CFR Cluj şi este de părere că lipseşte valorea din lotul rapidiştilor. Rapid se află pe locul 4 în play-off, cu 28 de puncte, la 13 puncte în spatele liderului FCSB:

„Nu pot nici să analizez foarte bine echipa Rapid că îmi e frică de faptul că îi deranjez pe oamenii ăia de acolo care cred că fac doar lucruri bune. Din punctul meu de vedere, investițiile nu s-au ridicat la nivelul clubului Rapid și la nivelul a ceea ce vor să obțină ca performanță.

Asta e problema. Lipsește valoarea. La fel ca la CFR Cluj. Poate să vină și Dan Petrescu. La fel va păți. Când a plecat, știm foarte bine că echipa nu s-a ridicat la un nivel bun. De ce? Din cauza selecției făcute rău”, a declarat Victor Piţurcă, la digisport.ro.

Reclamă

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională. În 2012, pe vremea când Piţurcă era selecţioner, acesta a anunţat public că nu îl va mai convoca pe Săpunaru.

La 12 ani distanţă, Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu îl mai cheme pe Săpunaru la echipa naţională. Decizia a luat-o după un dialog cu fundaşul Rapidului.

”Eu aveam încredere în el şi mizam pe el, dar aşa a fost să fie. Au fost anumite motive, ţin minte că la meciul cu Franţa, în 2011 s-a accidentat la încâlzire. El se pregătea profesionist. Săpunaru era mort cu Rapid, avea în camera toate steagurile etc.

Reclamă 4 / 0/3

S-a întâmplat doar o chestie la sfârşitul campionatului aveam 2 meciuri de verificare şi el m-a sunat că şi-a luat bilete de vacanţă şi că nu poate să vină. Şi i-am zis bă nu se poate, nu accept aşa ceva. De atunci am încheiat-o cu el, ăsta a fost motivul”, a spus Victor Piţurcă la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și