Închide meniul

Victor Pițurcă a surprins pe toată lumea: „Ați mai antrena Craiova lui Mititelu?”. Ce a răspuns fostul selecționer

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 16:19

Victor Pițurcă a surprins pe toată lumea: „Ați mai antrena Craiova lui Mititelu?. Ce a răspuns fostul selecționer

Victor Piţurcă a pierdut procesul de 7 milioane de euro

Victor Pițurcă a antrenat FC U Craiova 1948 în urmă cu 12 ani / Hepta

Victor Pițurcă a surprins pe toată lumea. Fostul selecționer a avut o zi de luni agitată. „Piți” a fost audiat la sediul DIICOT din Craiova, din poziția de martor în dosarul care face referire la cumpărarea stadionului Extensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul de 66 de ani a fost chemat ca martor în dosarul cu un prejudiciu estimat la 6.500.000 de lei. La finalul audierilor, Victor Pițurcă a fost întrebat și despre un subiect delicat din fotbal.

Victor Pițurcă a surprins pe toată lumea: „Ați mai antrena Craiova lui Mititelu?”

Mai precis, Pițurcă a fost întrebat dacă ar accepta să mai antreneze FC U Craiova 1948. El s-a despărțit cu scandal de echipa patronată de Adrian Mititelu în 2011, iar de atunci relația dintre cei doi s-a răcit extrem de mult.

În ciuda ostilităților apărute între cei doi, Victor Pițurcă n-a respins categoric o nouă colaborare cu Adrian Mititelu, în viitor.

Pițurcă a oferit un răspuns neașteptat, apoi a început să râdă.

Reclamă

Victor Pițurcă este de părere că FC U Craiova 1948, pregătită în prezent de Nicolo Napoli, merită să se califice în play-off.

„Are perfectă dreptate Mititelu. Nu e de vină echipa, jucătorii, pentru situația respectivă. După cum joacă acum, merită să fie în play-off.

(Reporter – Ați mai antrena echipa lui Mititelu?) Sunt pregătit (n.r. râde)”, a spus Victor Pițurcă.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova continuă lupta pentru play-off

FC U Craiova 1948 se află pe locul 7 în Liga 1, la 5 puncte în spatele zonei de play-off. În ultimele 3 runde din sezonul regular, oltenii vor mai juca împotriva celor de la Chindia (deplasare), FC Botoșani (acasă) și FC Hermannstadt (deplasare).

Victor Pițurcă a antrenat FC U Craiova 1948 în perioada august 2010 – ianuarie 2011. Fostul selecționer a stat pe banca echipei lui Adrian Mititelu în 14 meciuri.

Ultima experiență ca antrenor pentru Victor Pițurcă a fost la Universitatea Craiova, rivala formației lui Mititelu, în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020.

Prima reacţie a lui Victor Piţurcă, după ce a fost audiat la DIICOT

Victor Piţurcă a fost chemat ca martor în dosarul cu un prejudiciul estimat la 6.500.000 de lei. Antrenorul în vârstă de 66 de ani a avut şi alte probleme în acest an.

A fost audiat la sediul DNA sub acuzația de cumpărare de influență, fiind anchetat pentru achiziționarea de măști de protecție neconforme, în perioada pandemiei de Covid-19. A stat atunci 24 de ore după gratii.

De această dată, Piţurcă se aşteaptă să nu mai fie chemat de procurori şi să nu i se aducă niciun fel de acuzaţie.

Despre citaţia care a avut loc acum un an şi jumătate sau doi ani de zile. Am fost audiat ca martor, mi-am spus punctul de vedere pentru că nu am nimic în comun cu această implicaţie.

Reclamă

Implicaţia a fost la fel cum mi s-a întâmplat la Bucureşti că banii mei au venit aici pentru caietul de sarcini. (Reporter: Fiica dumneavoastră are vreo implicare?) Ea nu are nicio implicare… într-adevăr ea e pe firmă şi administrator, dar totul face soţul ei.

Victor Pițurcă, reacție categorică după ce a fost audiat la DIICOT: „Mă simt umilit!”

Niciuna (n.r. dacă e vreo implicare penală). Pur şi simplu mi s-au pus întrebări dacă îi cunosc pe cei care au licitat. Nu îi cunosc, habar n-am cine sunt, nici nu cunosc care a fost preţul licitaţiei. Nu mi s-a comunicat, chiar am întrebat pe avocatul lui Mihăilescu cu cât s-a vândut, chiar nu ştiam. Şi el mi-a spus acelaşi lucru, că s-a vândut cu banii mai puţini decât a trebuit să fie vândut.

(Reporter: Vă simţiţi hăituit? Dosar la Bucureşti, dosar la Craiova…) Ăla de la Bucureşti, ce s-a întâmplat… m-am simţit umilit. Să n-ai nici cea mai mică implicare şi să ţi se întâmple lucrul ăsta. Probabil au avut domnii nişte avantaje. Să vedem în continuare ce va fi. Dar cei care au făcut lucrul ăsta trebuie să plătească şi ei.

Nu cred că a fost vorba de hărţuire, la celălalt (n.r. dosar) cred că a fost vorba de interese. Nu înţeleg, eu nu sunt om politic, nu vreau să iau locul altcuiva, nu vreau să devin preşedintele României, nici prim-ministru. Dar m-au găsit pe mine, probabil eram glonţul de pe ţeavă. Notorietatea nu trebuie să se transforme în privare de libertate… atât cele 24 de ore, cât şi ce s-a mai întâmplat.

(Reporter: Ginerele dumneavoastră apare în dosar?) Nu, păi nu a participat fiindcă s-a retras cu 2-3 zile înainte, aflând că s-au înscris mulţi„, a declarat Victor Piţurcă, la ieşirea de la sediul DIICOT.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și