Închide meniul

Victor Pițurcă, convins că lui Florin Tănase i s-ar potrivi campionatul Chinei: „E mai slab, poate e mai bine așa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iulie 2022, 11:37

Victor Pițurcă, convins că lui Florin Tănase i s-ar potrivi campionatul Chinei: „E mai slab, poate e mai bine așa!

Victor Pițurcă, convins că lui Florin Tănase i s-ar potrivi campionatul Chinei

Victor Pițurcă, într-un interviu pentru as.ro / AS.ro

Victor Pițurcă a comentat posibilul transfer al lui Florin Tănase în campionatul Chinei. Fostul atacant și antrenor al Stelei asigură că e momentul oportun pentru o astfel de mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Piți” e convins că FCSB va avea de suferit dacă își va căpitanul cu 3 milioane de euro. Shanghai Port ar fi echipa care insistă pentru golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României.

Victor Pițurcă, convins că lui Florin Tănase i s-ar potrivi campionatul Chinei

Nu mi se pare ciudat, din contră. Dacă el a fost golgheter, era normal să se intereseze anumite echipe de el. De ce în China? Acolo sunt banii. Să îl vedem prima dată plecat… gata, dacă a găsit Gigi echipă, pleacă imediat.

Va fi un minus pentru FCSB dacă pleacă Tănase, era un jucător important pentru echipă. Dar poate e cazul să plece și el. Toată lumea ar vrea să îl vadă într-un campionat mai puternic, dar poate e mai bine așa. E mai slab campionatul în China. Poate e mai bine și pentru națională„, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Fostul selecționer al României nu își face griji că Florin Tănase și-ar pierde locul la echipa națională dacă va ajunge în China. Îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să îi aducă „la pachet” pe Nicolae Stanciu și Tănase.

Reclamă

Eu mă feream de jucători care jucau pe alt continent. Acum cum echipa națională are nevoie de valori, nu poți să mai renunți la jucători valoroși.

Pe Stanciu acum 100% l-aș fi chemat. Mai ales că mie mi-a plăcut tot timpul atitudinea lui Stanciu, chiar dacă nu a avut realizări. El din punct de vedere fizic a dat totul. De multe ori a fost pus la zid, dar cei care l-au pus nu aveau dreptate. Stanciu merită să fie convocat la națională!

Crezi că în China fotbalul e așa… se joacă poezie? Fotbalul e dur unde sunt bani. Eu am antrenat în Arabia Saudită și era un ritm de joc mult peste campionatul nostru. Lumea spunea că se joacă printre cămile, dar era mult mult peste fotbalul nostru. Unde sunt bani și valoarea fotbalului crește. La noi de ce tribunele sunt goale? Nu mai este spectacol„, a mai spus Pițurcă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China

Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Gigi Becali a dezvăluit că actele de transfer vor fi fi semnate în această săptămână.

Cred că o să plece, nu știu. În 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Când e, e ca și gata. Acum spun că 90%, dar 10% nu se știe”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În afară de oferta din China, Florin Tănase a fost dorit și de Ferencvaros, însă mutarea a picat. Campioana Ungariei a oferit 2 milioane de euro pentru golgheterul României, dar s-a lovit de refuzul lui Becali.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și