Închide meniul

Victor Piţurcă îl taxează pe Gigi Becali, după ce Florinel Coman a ajuns rezervă la FCSB: „E de domeniul fantasticului!”

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 16:42

Victor Piţurcă îl taxează pe Gigi Becali, după ce Florinel Coman a ajuns rezervă la FCSB: „E de domeniul fantasticului!

Victor Piţurcă l-a criticat dur pe Florinel Coman

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Victor Piţurcă nu înţelege de ce Florinel Coman a ajuns rezervă la FCSB
  • Ce a declarat fostul selecţioner

Victor Piţurcă îl taxează pe Gigi Becali, după ce Florinel Coman a ajuns rezervă la FCSB. Fostul selecţioner consideră că „Mbappe de România” nu poate lipsi din primul 11 al roş-albaştrilor, chiar dacă acesta a traversat o formă modestă în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost rezervă în ultimele opt partide ale FCSB-ului, din Liga 1. Chiar şi aşa, mijlocaşul a reuşit să marcheze două goluri în ultimele patru runde, în meciul cu Mioveni, şi în cel cu Botoşani, din ultima rundă.

Victor Piţurcă îl taxează pe Gigi Becali, după ce Florinel Coman a ajuns rezervă la FCSB

Victor Piţurcă a analizat situaţia lui Florinel Coman, şi a declarat că nu înţelege decizia oficialilor de la FCSB de a-l lăsa pe banca de rezerve. Fostul selecţioner susţine că Gigi Becali nu îşi poate recupera suma în schimbul căreia l-a cumpărat pe în mijlocaş, anume trei milioane de euro, dacă acesta nu evoluează din primul minut al meciurilor roş-albaştrilor.

Reclamă

„Un jucător cum e Coman să nu joace la FCSB? Asta e de domeniul fantasticului sau de râsul curcilor. Incredibil aşa ceva. 3 milioane de euro nu va da nimeni în situaţia în care e el, rezervă, a fost accidentat, cine dă?

Nu dă nimeni nici 1 milion, dar 3 milioane. Ăstea sunt vorba aruncate de Gigi, el speră că ia milioane pe Coman. Dar dacă îl tratează aşa, nu va lua nimic! Dacă se va întâmplă în continuare ce se întâmplă la FCSB cu antrenorii”, a declarat Victor Piţurcă, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Florinel Coman a fost transferat de FCSB în 2017, în schimbul a trei milioane de euro de la Viitorul. În ultimele sezoane, „Mbappe” a fost măcinat de accidentări, şi în cele din urmă a ajuns rezervă la trupa patronată de Gigi Becali.

Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman, după ce „Mbappe de România” l-a ironizat

Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman, după ce „Mbappe de România” l-a ironizat. După ce a marcat golul victoriei în meciul FCSB – FC Botoșani 1-0, atacantul de 24 de ani a fost întrebat despre finala Campionatului Mondial, câștigată de Argentina în fața Franței.

Coman nu s-a putut abține și a făcut o ironie cu trimitere la „strategia” lui Gigi Becali de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a glumit pe seama faptului că, uneori, jucătorii FCSB-ului sunt schimbați încă din prima repriză, la ordinul lui Gigi Becali.

„Dacă era Mbappe la noi (n.r. – FCSB), era schimbat în minutul 20. Să spun aşa”, a spus Coman, după victoria cu FC Botoșani.

Între timp, a venit replica lui Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei a făcut un anunț clar și răspicat în ceea ce privește schimbările din cadrul echipei.

„Păi da și Mbappe dacă doarme pe teren, normal că ești schimbat. La mine nu contează cine ești. Băi, tată, se trezește. Știi care e treaba? Asta nu s-a întâmplat niciodată cu Olaru, s-a întâmplat să nu fie în formă, dar nu a fost schimbat niciodată.

Sau cu Tavi Popescu, s-a mai întâmplat să fie în prima repriză. Uite, cu Omrani, când tu dormi pe teren, eu te schimb. Toți jucătorii de la FCSB când intră pe teren trebuie să aibă habar că nu e dormitor acolo”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis