Închide meniul

Victor Piţurcă l-a distrus pe Gigi Becali: „Face rău jucătorilor, nu ştie ce e ăla un sprint de 5 metri!” Ce a spus despre Nicolae Dică

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 noiembrie 2022, 11:39

Victor Piţurcă l-a distrus pe Gigi Becali: „Face rău jucătorilor, nu ştie ce e ăla un sprint de 5 metri! Ce a spus despre Nicolae Dică

Victor Pițurcă

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / Mediafax

Victor Piţurcă l-a distrus pe Gigi Becali pentru intervenţiile publice prin care îşi critică jucătorii. Piţurcă spune că patronul FCSB nu se pricepe la fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă a vorbit şi despre situaţia lui Nicolae Dică. Fostul selecţioner spune că marea greşeală făcută de Dică este că a revenit la FCSB.

Victor Piţurcă l-a distrus pe Gigi Becali

La început Gigi Becali se afișa într-un fel, voia să controleze, iar acum toți sunt ascultătoși și-i ascultă comicăriile și inepțiile după meciuri, el crezând că e specialist! Becali n-are nici în clin nici în mânecă cu fotbalul, el nu știe ce e ăla un sprint de 5 m. Becali face rău jucătorilor!

Jucătorii nu se vor pregăti niciodată bine, că știu cine face echipa și schimbările. Comportamentul lui Becali a fost preluat și de alți patroni. Mititelu, dacă a avut un antrenor mic, pus de el, mai zicea ceva, dar nu se compară cu Becali. I-am spus lui Mititelu: Ai investit atâția bani, dar ce jucători slabi ai!

Eugen Neagoe este antrenor! Nu vreau să dau în săracul Nicolae Dică, n-are nicio vină! Vina lui este că a revenit la FCSB! A revenit pe o vrăjeală a lui Gigi Becali!

Reclamă

Hagi a rămas fidel ideii lui de joc, și-a făcut un nucleu de fotbaliști care joacă bine și într-un campionat slab ca al nostru, unde CFR, FCSB și Craiova au început ezitant, Farul a profitat. Rapid are un ritm de joc foarte bun, mai ales acasă”, a spus Victor Piţurcă la Sport Total FM.

Atac fără precedent la adresa lui Nicolae Dică, după plecarea de la FCSB

Un atac fără precedent la adresa lui Nicolae Dică, după plecarea de la FCSB, a fost lansat în direct de Vivi Răchită. Fostul jucător al Stelei l-a şi avertizat pe Gigi Becali în legătură cu comportamentul lui „Mister Nick”.

„Nicolae Dică trebuia să plece după acel 0-10 cu Silkeborg. Dacă vrei să pleci, pleci. Demisia este o acțiune unilaterală. De unde ai adus tu 20 de milioane de euro? De la Monopoly? El a beneficiat de jucători plătiți, de infrastructură.

Reclamă 4 / 0/3

Singura posibilitate ca un antrenor să găsească un jucător fabulos, să-l aducă, să-l crească și pe care să-l vândă pe milioane. Nu el a făcut pregătirea fizică, nu el a făcut strategia, el a intrat după Toni Petrea.

Știi care sunt antrenamentele tactice la FCSB? Pase între Dawa și Tamm și minge lungă spre Compagno. Și Gigi Becali știa asta… Îi și spuneam că îți strică afacerea omul ăsta. Și cu jucătorii tineri despre care a spus că nu se bazează pe ei, și cu antrenamentele tactice, și cu aroganța după până la extrem, spre mârlănie.

În ultima perioadă nici nu mai mânca la masă alături de staff-ul lui. Sunt lucruri pe care nu poți să le faci dacă vrei să fii jupân, șmecher. Dacă Gigi Becali nu răspundea la telefon, nu își dădea demisia”, a spus Răchită, citat de sport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și