Închide meniul

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali: „El nu e anti-fotbal, e anti-sport! Ce să ştie el? Pălăvrăgeşte”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 16:44

Reclamă
Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali: „El nu e anti-fotbal, e anti-sport! Ce să ştie el? Pălăvrăgeşte

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali

Gigi Becali şi Victor Piţurcă / colaj Hepta

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali. Fostul selecţioner al României nu crede în „calităţile de antrenor” ale lui Gigi Becali. Piţurcă spune că adevăratul examen îl va da în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă nu a avut milă de Gigi Becali, deşi FCSB este aproape de a câştiga campionatul. Piţurcă spune că, prin imixtiunile la echipă, Gigi Becali este anti-sport.

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali

”Cred că jucătorii s-au obișnuit cu situația asta. Știu clar despre ce e vorba. Știu cine face echipa, știu cine face schimbările. Nu au avut adversari puternici în campionatul acesta. Iată că reușesc să-l câștige. Examenul adevărat e în cupele europene. Ce vor face? Dacă vor păți ca în anii trecuți, atunci e foarte rău. Poate patronul-antrenor are sclipiri de mare, mare antrenor și ajunge chiar în grupele Ligii Campionilor.

Ce să învețe Gigi Becali? El nu e anti-fotbal, e anti-sport. Eu știu foarte bine. Ce să știe el? Gigi Becali pălăvrăgește. Câștigă, plânge de bucurie. El vrea să fie antrenor. Bineînțeles că se pot spune multe, dar nu vreau să intru în acest subiect de a vorbi de multe persoane. Simt că e și încurajat. Vor unii să-i dea diplome. Chestii din-astea de doi lei care se pot întâmpla doar în România, doar în fotbalul românesc”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League. Patronul își va umple conturile, în situația în care jucătorii săi îi vor îndeplini cel mai mare vis.

Reclamă

Totuși, pentru roș-albaștrii, lupta pentru calificarea în Liga Campionilor va începe doar dacă aceștia vor câștiga titlul în Liga 1. În momentul de față, echipa lui Becali este la 10 puncte de principalele contracandidate, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Oficialii UEFA au anunțat fondul de premiere pentru ediția viitoare a UEFA Champions League, prima ediție în care nu va fi regăsită faza grupelor, înlocuită cu o ligă în care toate formațiile vor acumula puncte, chiar dacă nu joacă între ele. La finalul acesteia, primele 8cluburi se califică direct în fazele eliminatorii.

Formațiile care vor ocupa locurile 9-24 vor juca un playoff, pentru fazele eliminatorii. Aceste dueluri vor avea loc în formatul tur-retur.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru ciclul 2024-2027, UEFA a pregătit suma de 18,62 milioane de euro, pentru intrarea în noua Ligă. De asemenea, pentru o victorie în această fază, fiecare club va primi 2,1 milioane de euro, în timp ce la un egal suma primită va fi de 700.000 de euro.

Totodată, oficialii UEFA au anunțat și premiile pentru calificarea în fazele eliminatorii:

– 1 milion de euro pentru calificarea în fazele eliminatorii
– 11 milioane de euro pentru optimi
– 12,5 miloane de euro pentru sferturi
– 15 milioane de euro pentru semifinale
– 18,5 milioane de euro pentru finală + 6,5 milioane de euro pentru câștigătoarea competiției.

De asemenea, echipele care se vor califica în Supercupa Europei vor primi 4 milioane de euro și încă 1 milion de euro, în situația în care câştigă competiția.

Astfel, cu o simplă prezență în Liga Campionilor, Gigi Becali își va umple conturile! Într-un scenariu fantastic, în care FCSB s-ar califica în fazele eliminatorii, patronul echipei va da o lovitură colosală, suma încasată fiind una de-a dreptul amețitoare pentru fotbalul românesc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și