Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 21:13

Reclamă
Victor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui! Replică dură pentru milionar

Victor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua!

Victor Piţurcă şi Gigi Becali / colaj AntenaSport, Hepta

Victor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua. Milionarul din Pipera a propus să fie scoasă la vânzare şi marca Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă s-ar scoate la vânzare marca Steaua, Gigi Becali s-ar băga să o cumpere. Patronul FCSB vrea şi stadionul Ghencea, pentru Champions League. Pe Arena Naţională nu poate juca.
Până la toamnă, Steaua Armatei a primit interzis de la comisii să joace în Ghencea.

Victor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar

Steaua din Ghencea a primit interzis pe stadion pentru două meciuri, după incidentele provocate la meciul cu Târgu-Jiu. Iar generalii au de plătit şi o amendă de 17 mii de lei.

Până în septembrie, pe stadionul din Ghencea va juca doar naţionala. Pe 7 iunie, cu Liechtenstein, în direct la Antena 1.

Becali cere stadionul Ghencea, pentru meciurile noii campioane FCSB, din Champions League.

Reclamă

Să ne dea nouă stadionul, ca să mergem în Liga Campionilor, să avem stadion. Să revină lucrurile în făgașul lor normal”, a spus Gigi Becali.

De ce să i se dea lui stadionul!? De ce, că nu înțeleg. Nu e problema lui ce se întâmplă la Steaua, să își vadă de echipa lui, de FCSB. Are suporteri lângă echipă, Steaua este Steaua, Steaua a fost și va fi tot timpul echipa Armatei. Așa trebuie să fie și așa să rămână”, i-a răspuns Victor Piţurcă lui Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali se oferea să cumpere marca Steaua de la Armată, ca să nu mai existe discuţii. „Nu puteți promova, hotărâre de guvern, scoate-o la vânzare, punct. O cumpără cineva, sau eu, sau oricine, și gata, mă, cu scandalurile”, declara Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins

Denis Alibec a fost avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB. Fostul selecţioner e sigur că atacantul de 33 de ani al naţionalei României va avea parte de încă o perioadă neagră la campioana României.

Alibec se va despărţi de Muaither, după ce echipa a retrogradat din Qatar Stars League, şi are cale liberă spre FCSB, acolo unde Gigi Becali a anunţat deja că îl aşteaptă cu braţele deschise.

Totuşi, Piţurcă îi atrage atenţia lui Alibec să nu uite ce s-a întâmplat prima oară când a jucat pentru roş-albaştri. Atacantul a fost alungat de Becali, în 2018, după ce a intrat într-un scandal uriaş cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică.

„Din ce am citit, ar fi o variantă. Dacă el nu va avea unde să meargă, va veni la FCSB, dar va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”, a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Denis Alibec, sacrificat de Becali, în 2018

În iulie 2018, Denis Alibec pleca de la FCSB la Astra, după un an şi jumătate în care dezamăgise. După cearta teribilă cu Stoica şi Dică, vârful revenea la echipa lui Ioan Niculae, pentru 1.4 milioane de euro, dar şi pe un salariu care scădea de la 20.000 la 15.000 de euro.

Gigi Becali avea atunci motive să regrete faptul că, în 2017, nu l-a lăsat pe Alibec să plece în Anglia pentru 7 milioane de euro, patronul cerând 15 milioane de euro. A urmat apoi un sezon în care Denis a marcat 3 goluri în 27 de partide, înainte de despărţire.

Reclamă
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A Vezi toate știrile
Citește și