Închide meniul

Victor Pițurcă nu crede că FCSB poate câștiga campionatul: „Am motivele mele să spun asta”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2023, 17:03

Victor Pițurcă nu crede că FCSB poate câștiga campionatul: Am motivele mele să spun asta”

Victor Pițurcă nu crede că FCSB poate câștiga campionatul

Victor Piţurcă / Hepta

Victor Pițurcă nu crede că FCSB poate câștiga campionatul. Fostul selecționer al echipei naționale nu are încredere în echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, vicecampioana României se află pe prima poziție în campionatul intern, cu 25 de puncte după 8 victorii, 1 egal și o înfrângere. Totuși, „Piți” nu crede că echipa lui Elias Charalambous poate ridica trofeul de campioană la finalul sezonului.

Victor Pițurcă nu crede că FCSB poate câștiga campionatul. Care este argumentul fostului selecționer

„Piți” a vorbit despre lupta pentru titlu în Liga 1, dar nu este de părere că FCSB poate câștiga trofeul, chiar dacă a avut un start de sezon bun. Fostul selecționer crede că vicecampioana va trece, din nou, printr-o perioadă în care nu va reuși să obțină rezultate favorabile, care să o ajute în lupta pentru titlu.

„Lupta la titlu se va da între aceleați echipe. FCSB, CFR, Craiova lui Rotaru, Farul. Totuși, e prematur să spunem că o echipă va avea câștig de cauză.

FCSB a început bine, dar sigur va veni acea perioadă când se vor duce și ei în jos. Am motivele mele să spun asta. E important cine va câștiga titlul”, a spus Victor Pițurcă, citat de sport.ro.

Reclamă

Echipa condusă de Elias Charalambous a reușit să lege, până în momentul de față, 4 rezultate pozitive la rând în campionatul intern (3 victorii și un rezultat de egalitate). Singura echipă care a reușit să o învingă pe vicecampioană a fost UTA Arad, cu scorul de 2-1.

Pentru „roș-albaștrii” urmează meciul cu U Cluj, din cadrul etapei cu numărul 11 al Ligii 1. Meciul va avea loc pe data de 2 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională și va fi în format live text pe AS.ro.

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua

„Piți” declarat că oamenii din MApN nu s-au ținut de promisiunea făcută, și a mărturisit că aceștia ar trebui să preia frâiele acestei echipe.

Reclamă 4 / 0/3

„Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că anul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare.

Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. Poate există un ”nu” mai înalt care zice ”lăsați să rămână FCSB-ul Steaua și Steaua să rămână aici unde îi este locul.

Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea și să se pună mereu aceeași întrebare, în fiecre zi”, a declarat Victor Pițurcă, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și