Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă, după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea: „FCSB e cea mai iubită echipă. O să fie nebunie mare”

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2023, 15:07

Reclamă
Bănel Nicoliţă, după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea: „FCSB e cea mai iubită echipă. O să fie nebunie mare

Bănel Nicoliţă, după decizia ca FCSB - Dinamo să se joace pe Ghencea

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Bănel Nicoliţă a avut o primă reacţie după ce a auzit decizia ca FCSB – Dinamo să se dispute pe Ghencea. Partida din etapa a doua se va juca pe 22 iulie şi poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Bănel Nicoliţă, după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea

„Mă bucur că FCSB joacă în Ghencea, e normal, e logic. Sunt bani publici şi e normal să joace oricine îşi permite să plătească. E dureros şi pentru noi că cei care cântau pentru Bănel Nicoliţă s-au dus în partea cealaltă sau invers, jucători alături de care am evoluat, s-au împărţit şi au mers la CSA.

Eu am rămas cu FCSB, dar au creat o anumită panică între noi. Eu aşa văd adevărul şi voi rămâne alături de FCSB în orice situaţie. Aşa e normal, aşa e frumos. Era logic să poată juca pe acest stadion. În ultimul timp, FCSB a avut 30-40.000 de fani pe Arena Naţională la fiecare meci, a dat dovadă că e cea mai iubită echipă din România.

O să fie foc, o să fie nebunie mare. Chiar m-a sunat cineva ieri că vrea 10 bilete. Voi fi şi eu acolo, alături de fetele mele, cu toţii ne dorim să luăm titlul. O să fie nebunie. Dinamo a promovat. Niciodată nu trebuie luaţi de sus că se poate întâmpla orice. Şi Piteştiul i-a luat de sus şi s-a văzut ce s-a întâmplat”, a spus Bănel Nicoliţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan, care a avut o reacţie dură după ce FCSB a fost primită în Ghencea. Patronul echipei din Liga 1 anunţă că are tot dreptul să joace pe Stadionul Steaua, de 100 de milioane de euro.

Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de echipa din Liga 1. FCSB – Dinamo se va disputa în etapa a doua din Liga 1 şi va putea fi urmărit sâmbătă, pe 22 iulie, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Mă duc la mine acasă, la Steaua! E casa mea, am făcut investiţii. Am făcut investiţii de vreo 3 milioane de euro. Am plătit impozite şi taxe de 2.5 milioane de euro prin decizia de la Înalta Curte.

Reclamă 4 / 0/3

Mă duc să joc în Ghencea, unde s-a născut echipa mea. Echipa mea, FCSB, Steaua. Nu s-a terminat, deocamdată e o decizie care spune că noi avem palmaresul. Noi suntem continuatorii. Poate cineva care s-a născut un an să aibă 50 de ani? Ei s-au născut acum 10 ani.

Care e prejudiciul, că tu nu aveai tarabă? Ei au 10 ani? În 2013-2023… 10 ani aproape. Să vină să spună câţi bani au câştigat din vânzarea de materiale cu marca. Câte tricouri a vândut, câte şepci, câţi bani a câştigat. Dacă ei n-au avut echipă, puteau să vândă tricouri cu echipa Steaua?

Justiţia spune: ‘Dacă tu nu aveai tarabă, care e prejudiciul?’. Tu nu aveai roşii. Cine i-a ţinut să nu facă echipă?

Vin eu şi spun, conform legii, dacă nu ai folosit o marcă, decade. Numele ăsta de Steaua nu o să poată să-l ţină„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și