Închide meniul

Viorel Moldovan a criticat-o pe CFR Cluj, după victoria cu Poli Iaşi: „Au rămas cu anumite sechele!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 9:56

Viorel Moldovan a criticat-o pe CFR Cluj, după victoria cu Poli Iaşi: „Au rămas cu anumite sechele!

Viorel Moldovan a fost uluit după FC U Craiova - Farul 4-0. Campioana României a fost umilită de echipa lui Adrian Mititelu

Viorel Moldovan / Hepta

Viorel Moldovan a criticat-o dur pe CFR Cluj, după ce clujenii au obţinut o victorie în primul meci al sezonului, cu Poli Iaşi. Fostul internaţional nu a fost impresionat de prima partidă a lui Andrea Mandorlini pe banca ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon de Liga 1, învingând-o pe Poli Iaşi cu scorul de 2-0. Daniel Bîrligea şi Cristi Manea au marcat golurile clujenilor.

Viorel Moldovan a criticat-o pe CFR Cluj, după victoria cu Poli Iaşi

Viorel Moldovan susţine că nu s-a văzut nicio schimbare în jocul celor de la CFR Cluj, în ciuda faptului că echipa a fost preluată de Andrea Mandorlini.

Fostul internaţional susţine că clujenii au fost norocoşi în duelul cu Poli Iaşi, deoarece din două şuturi pe spaţiul porţii, au reuşit să marcheze de două ori.

„Da, au mulţi jucători noi, dar să îmi spui că s-a văzut o schimbare… Ce schimbare, când tu dai golurile cum le dai. Nu prea mi s-a părut aerisit stilul de joc.

Reclamă

Poate au rămas cu anumite sechele. Statistica e favorabilă celor de la Iaşi, ai fost pragmatică tu, CFR, astăzi (n.r. – sâmbătă).

Ai dat două șuturi și ai marcat două goluri”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Şi Basarab Panduru a criticat-o pe CFR Cluj

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj. Fostul fotbalist a analizat partida dintre fosta campioană a României și Poli Iași, din prima etapă a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mijlocaș al Stelei a criticat jocul echipei lui Andrea Mandorlini, după victoria cu Poli Iași. Acesta este de părere că „feroviarii” au jucat foarte slab în prima etapă a campionatului și că au obținut cele 3 puncte datorită norocului.

Ce să zic? Că Ţîru degajează să scape de minge? N-ai mai văzut aşa ceva! La CFR, să joci în halul ăsta. Dai în minge şi te trezeşti că e pasă de gol. Portarul nu iese, Şerban nu ştiu ce face. Manea are cel mai mare merit că urmăreşte mingea asta, care nu zicea nimic”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Totuși, fostul fotbalist consideră că ardelenii și-ar putea reveni în următoarele etape, atunci când o parte din jucători vor fi, din nou, disponibili.

În primele etape e greu să discuţi despre cum joacă echipele, pentru că vin din pregătire. La CFR poţi să vezi o schimbare. Mai sunt jucători care lipsesc: Petrila, Deac, Yeboah, Krasniqi – poate arăta altfel CFR-ul”, a mai spus acesta, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și