Închide meniul

Viorel Moldovan a reacționat dur, după FCSB – CFR Cluj 1-0: „O dezamăgire, mediocră”

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2023, 9:05

Reclamă
Viorel Moldovan a reacționat dur, după FCSB – CFR Cluj 1-0: O dezamăgire, mediocră”

Viorel Moldovan a fost uluit după FC U Craiova - Farul 4-0. Campioana României a fost umilită de echipa lui Adrian Mititelu

Viorel Moldovan / Hepta

Viorel Moldovan a reacționat dur, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Fostul internațional român a criticat prestația echipei pregătite de Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în fața celor de la CFR Cluj, cu scorul de 1-0, în etapa a 4-a a Ligii 1. Meciul a marcat și revenirea vicecampioanei pe stadionul „Steaua”, după o pauză de mai bine de 8 ani. Pentru echipa lui Elias Charalambous a marcat Andrea Compagno, dintr-o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a obținut-o.

Viorel Moldovan a reacționat dur, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Ce a spus despre prestația „feroviarilor”

Fostul internațional, Viorel Moldovan, a vorbit despre prestația celor de la CFR Cluj, din partida cu FCSB. Acesta s-a arătat nemulțumit de jocul făcut de echipa lui Andrea Mandorlini și a declarat că vicecampioana României a meritat victoria.

Acesta a criticat jocul defensiv pe care l-a practicat echipa lui Andrea Mandorlini, chiar dacă formația era condusă, pe finalul meciului, cu scorul de 1-0.

„FCSB merită victoria, a fost echipa cu inițiativă. CFR, o dezamăgire. Mediocră în această seară. Să ai doar două șuturi la poartă, puțin.

Reclamă
Reclamă 4

A fost faza cu șutul lui Yeboah și bara lui Bîrligea. Apoi, pe o greșeală a lui Chiricheș, mingea ajunge la Bîrligea, dar nu profită. În rest, nimic. Te-ai rezumat la a te apăra, în loc să propui mai mult”, a spus Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

În urma rezultatului înregistrat între cele două formații, în etapa a 4-a a Ligii 1, FCSB este lider detașat în clasament, cu 12 puncte din tot atâtea posibile. De cealaltă parte, echipa lui Andrea Mandorlini ocupă doar locul al 4-lea, cu 7 puncte obținute în cele 4 etape jucate până acum.

Pentru FCSB urmează partida tur a „dublei” cu danezii de la Nordsjaelland, care va avea loc pe data de 10 august, de la ora 21:30. De cealaltă parte, următorul test al echipei pregătite de Andrea Mandorlini este derby-ul cu U Cluj, care este programat pe data de 19 august. Ambele partide vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Reclamă

Marius Șumudică l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Ce l-a nemulțumit pe „Șumi”

Antrenorul care este liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Raed nu a fost de acord cu sistemul defensiv gândit de tehnicianul italian al celor de la CFR Cluj. Marius Șumurică este de părere că Andrea Mandorlini ar fi trebuit să utilizeze o formație mult mai ofensivă, în condițiile în care echipa sa era condusă pe finalul partidei de către elevii lui Elias Charalambous.

„A jucat cu trei șesari. A jucat cu Muhar, Tachtsidis și cu Cvek, trei jucători cu profil mai mult defensiv, după care schimbi și introduci tot unul defensiv. Indiferent că-l scoate pe Cvek, îl introduce pe Avounou, care este tot defensiv. Deci, practic, trei fundași centrali, trei șesari. Foarte defensivi, nu ajungeau decât cu doi atacanți sus.

Încă ceva foarte important. Eu nu înțeleg antrenorii ăștia. Mandorlini este un antrenor, nu pot să vorbesc eu despre el… Eu ca antrenor, tot timpul, la 1-0 în minutul 80 risc. Tu l-ai scos pe Bîrligea și l-ai introdus pe Betancor. Ei cu cine mai câștigau duelurile? Tu când ai nevoie să vii cu centrări, tu scoți un atacant și scoți post pe post. Nu am înțeles, dar ok”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:29

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 iulie

17:20

Marius Marin, ofertă colosală înainte de România – Olanda: salariu de 4 milioane de euro

17:03

Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

16:49

VIDEODaniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist! Gestul făcut imediat după ce a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului

16:11

Anca Todoni, victorie la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam

15:59

Aryna Sabalenka s-a retras de la Wimbledon 2024! Anunţul făcut de numărul 3 WTA, cu câteva ore înaintea meciului

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și