Închide meniul

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid: „A avut de ales”. Ce putere va avea în Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2024, 22:42

Reclamă
Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid: „A avut de ales. Ce putere va avea în Giuleşti

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid: "A avut de ales". Ce putere va avea în Giuleşti

Viorel Moldovan a fost prezentat la Rapid / Rapid TV

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid. Florin Prunea, coleg cu Viorel Moldovan în Generaţia de Aur, a dezvăluit că fostul atacant al echipei naţionale a mai avut o ofertă, înainte de a bate palma cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător şi antrenor în Giuleşti, Viorel Moldovan a devenit preşedintele celor de la Rapid. Fostul mare internaţional a venit la echipa lui Dan Şucu şi va ocupa postul lăsat liber de Daniel Niculae.

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid: „A avut de ales”. Ce putere va avea în Giuleşti

Nu doar cei de la Rapid au fost interesaţi de Viorel Moldovan. Florin Prunea a dezvăluit că fostul internaţional a avut o ofertă şi de la Dinamo. De asemenea, fostul portar a vorbit şi despre ce putere va avea Moldovan în Giuleşti:

„Știam de acum două zile. El a avut de ales, nu a fost doar Rapid. A avut de ales între Rapid și Dinamo. A fost ofertat și de Dinamo. Chiar mi-a cerut un sfat. Este prima dată în ipostaza de conducător, și-a ales și un alt drum.

I-am spus cam cum văd eu lucrurile, eu zic că este un câștig pentru Rapid. Are libertate totală pentru partea sportivă. Adică, antrenori, jucători și tot ce înseamnă parte sportivă. Deși antrenorul a venit înaintea lui, mi-a spus că-și asumă aceste lucruri. Adică, nu-l poate da afară pe Lennon, dar poate să-și pună punctul de vedere”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului

Viorel Moldovan este noul preşedinte al Rapidului. Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al giuleştenilor, care recent s-au despărţit de Daniel Niculae.

„Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început.

Reclamă

Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Viorel Moldovan a evoluat pentru Rapid, în perioada 2006-2007 şi a marcat în total 21 de goluri, 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul chiar împotriva rivalei din Ghencea, în sfertul Cupei UEFA.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:24

„A mizat pe rugăciunea mea!” Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

10:58

„Olanda nu e favorită!” Mihai Stoichiţă, euforic după ce România s-a calificat în optimi la EURO: „Mămăligarii au câştigat grupa”

10:45

VIDEOImagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

10:40

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024! Performanţă remarcabilă a fundaşului român

10:02

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și