Închide meniul

Viorel Moldovan, „urmărit” de coşmarul sfertului UEFAntastic din 2006: „A fost o dezamăgire foarte mare! Puteam face mai mult!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2024, 18:07

Reclamă
Viorel Moldovan, „urmărit de coşmarul sfertului UEFAntastic din 2006: „A fost o dezamăgire foarte mare! Puteam face mai mult!

Viorel Moldovan, "urmărit" de coşmarul sfertului UEFAntastic din 2006

Profimedia

Viorel Moldovan este „urmărit” şi acum de coşmarul sfertului UEFAntastic din 2006. Rapid a fost eliminată de Steaua (n.r. – aceatsa era denumirea FCSB atunci) în sferturile de finală ale Cupei UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tur, pe Giuleşti, Rapid a remizat, scor 1-1. Având în vedere că la acel moment conta golul în deplasarea, Rapid avea nevoie de victorie în retur pentru a se califica. S-a terminat 0-0, iar Rapid părăsea competiţie în sferturile de finală.

Viorel Moldovan, „urmărit” de coşmarul sfertului UEFAntastic din 2006

„Nu a ieşit bine, am marcat. Am făcut dou rezultate de egalitate. 0-0 în meciul retur, pe Lia Manoliu. Golul încasat acasă a făcut diferenţa pentru adversara noastră. Per total, fotbalul se joacă pe goluri. Dacă nu primeam acel gol, altfel ar fi stat lucrurile. Oricum noi puteam să facem mult mai mult, s-a ratat mult în meciul retur şi nu am reuşit să trecem mai departe. A fost o dezamăgire foarte mare şi pentru club şi pentru mine pe final de carieră să disput o semifinală de Cupa UEFA. De la semifinală la finală nu e mare lucru„, a spus Viorel Moldovan într-un interviu acordat celor de la Rapid TV.

Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului

Viorel Moldovan este noul preşedinte al Rapidului. Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al giuleştenilor, care recent s-au despărţit de Daniel Niculae.

„Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Reclamă
Reclamă 4

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început.

Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Viorel Moldovan a evoluat pentru Rapid, în perioada 2006-2007 şi a marcat în total 21 de goluri, 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul chiar împotriva rivalei din Ghencea, în sfertul Cupei UEFA.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și