Închide meniul

Viorel Moldovan, după reacția lui Dan Petrescu de la finalul meciului CFR – Farul. ”Ce ar fi vrut? Să se dea la o parte?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2023, 8:16

Viorel Moldovan, după reacția lui Dan Petrescu de la finalul meciului CFR – Farul. ”Ce ar fi vrut? Să se dea la o parte?”

Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan este șocat după reacția lui Dan Petrescu de la finalul partidei CFR – Farul 1-2. Antrenorul echipei din Gruia le-ar fi reproșat jucătorilor de la Farul că au jucat ”pe bune”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Petrescu a fost la un pas de bătaie cu Zoltan Iașko, directorul sportiv al campioanei. Petrescu i-a făcut reproșuri și lui Gică Hagi, când cei doi s-au întâlnit pe gazon. ”Regele” a zâmbit ironic, fiind surprins de atitudinea bunului său prieten.

Viorel Moldovan, după reacția lui Dan Petrescu de la finalul meciului CFR – Farul 1-2

„Eu sunt şocat! Sunt total dezamăgit! Nici nu ştiu ce să spun când văd imaginile astea cu Dan Petrescu. Să nu ştii să pierzi, să nu ai o ţinută decentă… Nu vreau să folosesc anumite cuvinte. Ce ar fi vrut Dan Petrescu? Să se dea la o parte Farul?

Bravo pentru Farul şi Sepsi, care s-au respectat! Bravo lor! Aşa trebuie să fie fotbalul. Trebuie să se joace pe teren corect, nu să se facă favoruri!

Nu ştiu ce ar fi vrut Dan Petrescu. În orice moment are ceva de reproșat la adresa arbitrului, iar asta se transmite şi jucătorilor”, a spus Viorel Moldovan, la PrimaSport.

Reclamă

Ce a strigat Dan Petrescu pe teren către Gică Hagi și jucătorii Farului

Zoltan Iașko susține că Dan Petrescu i-a certat pe jucătorii lui Gică Hagi pentru că ar fi jucat pentru a ajuta Universitatea Craiova să prindă play-off-ul pentru Conference League.

Chiar dacă a pierdut, CFR a ajuns la barajul cu FC U Craiova 1948, pentru Conference League. La finalul meciului, Petrescu ar fi strigat spre tabăra ”Regelui” că ar fi jucat pentru Universitatea Craiova, echipa care nu a putut profita de eșecul ardelenilor și a pierdut la rândul ei cu Sepsi (0-1). Oltenii au ratat șansa de a termina pe 3.

”Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viața și am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren, că am jucat noi pentru Craiova. I-am zis să se bucure că s-a calificat…

Reclamă 4 / 0/3

La ce se aștepta? Noi jucăm pentru noi, asta e mentalitatea dată de Hagi, că e antrenament, că e meci amical. Asta se implementează la Farul. Asta e mentalitatea. Tu, Dan Petrescu, să vorbești asta? Ești prieten cu Popescu, cu Hagi. Chiar așa lipsă de respect?

Tu, care ai reprezentat țara, ești antrenor mare, nu poți ajunge în halul ăsta! Sunt dezamăgit de comportamentul lui Dan Petrescu. E normal ca antrenor să-ți dorești să câștigi, și Hagi se enervează când pierde, dar niciodată nu a reproșat adversarului că a luptat”, a declarat Zoltan Iașko pentru gsp.ro.

Reacția lui Gică Hagi, după ce Dan Petrescu i-a făcut reproșuri pe teren

Gică Hagi nu a scăpat nici el de furia lui Dan Petrescu, dar a preferat să nu pună paie pe foc la conferința de presă, explicând faptul că îi înțelege supărarea prietenului său.

“Anul ăsta suntem noi cei fericiţi şi cei mai buni. E clar că Dan Petrescu este supărat. Dar îl înţeleg. Eu sunt fericit, jucătorii m-au făcut fericiţi. I-am depăşit pe toţi la mare diferenţă.

Suntem cea mai bună echipă din campionat. Ăsta este sportul. Mereu unul este dezamăgit, unul fericit. Fiecare vrea să câştige. Noi am făcut un an fantastic şi suntem fericiţi. Aşa se câştigă respectul, cum am făcut tot anul. Ne-am văzut de drumul nostru.

Ne-am autodepăşit şi am făcut un sezon incredibil. Nimeni, nici cei de acasă şi nici noi nu am crezut aşa ceva. Am avut mare noroc azi. Dar asta este. Joci la CFR Cluj. E logic că trebuie să încerci să te aperi.

Am arătat acest lucru, că ştim să ne apărăm. Avem puţine goluri primite. Am luat mai multe în retur, dar am şi marcat mult. Noi avem 5 ani cu încă 5 ani. Dacă am purtat “10-le”, mergem pe 10 ani”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu și-a ieșit din minți la finalul meciului cu Farul
  • Petrescu a fost la un pas de bătaie cu Zoltan Iașko

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și