Închide meniul

Viorel Moldovan îl felicită pe Malcom Edjouma pentru că i-a dat peste nas lui Gigi Becali: „Mi-a plăcut reacția lui de la gol!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 12:07

Viorel Moldovan îl felicită pe Malcom Edjouma pentru că i-a dat peste nas lui Gigi Becali: Mi-a plăcut reacția lui de la gol!”

Viorel Moldovan îl felicită pe Malcom Edjouma pentru că i-a dat peste nas lui Gigi Becali

Malcom Edjouma, în timpul partidei FCSB - Petrolul 4-1 / Hepta

  • Viorel Moldovan îl felicită pe Malcom Edjouma pentru că i-a dat peste nas lui Gigi Becali
  • 50 de ani are Viorel Moldovan

Viorel Moldovan îl felicită pe Malcom Edjouma pentru că i-a dat peste nas lui Gigi Becali! Fostul internațional român consideră greșit faptul că Gigi Becali nu-i oferă statutul de titular lui Edjouma, la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB, în februarie 2022, de la FC Botoșani, pentru 330.000 de euro.

Viorel Moldovan îl felicită pe Malcom Edjouma pentru că i-a dat peste nas lui Gigi Becali

Viorel Moldovan susține că Malcom Edjouma ar trebui să fie titular la FCSB. În plus, spune că i-a plăcut reacția fotbalistului francez, de la golul din „foarfecă” marcat în FCSB – Petrolul, 4-1, prin care i-a dat peste nas patronului Gigi Becali.

Reclamă

„Edjouma i-a băgat 7 puncte în buzunar. Dar pentru Becali nu contează. Te așteptai să-l scoată. L-a mai scos. Cred că face asta ca să-l forțeze pe Octavian Popescu inter. Dar e mai multă fragilitate în linia de mijloc. 

Mie mi-a plăcut reacția lui de la gol. «Stai că sunt șmecher. Sunt bun. Poate să mă țină pe bancă, eu intru și îmi fac treaba». Eu cred că Edjouma ar trebui să fie titular cu UTA. Ai nevoie de un jucător ca el în deplasare”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB

Leo Strizu, antrenorul din acte de la FCSB, și-a anunțat demisia, în mod surprinzător, la finalul partidei FCSB – Petrolul, 4-1.

„Am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie care cred că e corectă pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar. Care nu au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte foarte negativă.

Toată săptămâna această… nu ştiu cine eu… această sursă m-a denigrat foarte mult. Atunci am spus că dacă în interiorul clubului… sunt curios şi eu cine este, poate o să iasă această persoană… să îmi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba pentru că nu ştiu dacă m-aţi cunoscut. Ceea ce spun este în permanenţă… îmi susţin. Eu mereu am fost într-un dialog. Nu cred că din partea mea aţi auzit vorbe urâte la adresa colegilor, la adresa echipei, la adresa echipelor cu care ne batem la titlu, al antrenorilor. Pot să suport unele critici din exterior. Dar cât timp această sursă alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu pot continua.

(Reporter: Nu este ciudat să vă lucreze cineva din interiorul clubului?) Şi eu sunt curios cine comandă aceste materiale, pentru că apar din interiorul clubului. Chiar i-aş propune să iasă în faţă, dacă are curajul, să spună: ‘Eu sunt cel care nu te vrea şi nu îmi place de tine?). Nu sunt tipul care să ripostez, dar o să încerc ca persoană fizică să îi pot să îi răspund la unele acuzaţii pe care mi le aduce.

Îmi cer scuze faţă de Gigi, faţă de Teia, faţă de Pintilii, faţă de echipă. Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului.

Niciodată nu o să critic clubul, patronul, echipa, antrenorii… este o decizie luată numai şi numai de mine din cauza a tot ce a apărut în presă. Această poziţie a mea, oricât de mică era ea, deranja o anumită persoană din club. Cu toate că eu am spus că atribuţiile mele au fost foarte mici. Această persoană s-a ţinut de capul meu de când am venit la echipă. O singură dată cred că am folosit ‘eu’, sau ‘noi’, în meciul de la Botoşani din Cupă. În care am condus echipa 100%. În rest nu m-am băgat niciodată peste Pintilii”, a spus Leo Strizu, despre plecarea de la FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat