Închide meniul

Viorel Moldovan l-a luat la ţintă pe Marko Dugandzic, după penalty-ul ratat în CS Mioveni – Rapid: „Macăr să nu-ţi baţi joc de echipă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 11:56

Viorel Moldovan l-a luat la ţintă pe Marko Dugandzic, după penalty-ul ratat în CS Mioveni – Rapid: „Macăr să nu-ţi baţi joc de echipă!

Marko Dugandzic, uluit după Rapid - Petrolul 0-2

Marko Dugandzic, într-un meci cu Rapid / Profimedia

Viorel Moldovan l-a luat la ţintă pe Marko Dugandzic, după ce atacantul de la Rapid a ratat un penalty în partida cu CS Mioveni. Fostul internaţional român susţine că golgheterul din Liga 1 şi-a pierdut concentrarea la repetarea loviturii de la punctul cu var, iar din acest motiv a trimis balonul peste poarta apărată de Greab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a încurcat pe terenul lui CS Mioveni, şi a remizat, scor 0-0. Marko Dugandzic a avut şansa de a marca pe final de joc, însă atacantul lui Adrian Mutu a ratat repetarea unei lovituri de la punctul cu var.

Viorel Moldovan l-a luat la ţintă pe Marko Dugandzic, după penalty-ul ratat în CS Mioveni – Rapid

Viorel Moldovan a declarat că se simte „agasat” de jucătorii care execută penalty-urile de maniera în care a executat Marko Dugandzic în partida cu CS Mioveni.

Mai mult decât atât, fostul internaţional este de părere că atacantul Rapidului „s-a blocat” în momentul în care a observat că portarul lui Nicolae Dică i-a ghicit tactica.

„Mă agasează mult aceşti jucători care se duc spre minge și sar în faţa ei. Nu-mi place maniera de a bate aşa.

Reclamă

Greab, la al doilea penalty executat de Dugandzic, a rămas pe loc. Iar Dugandzic s-a blocat acolo pentru că portarul n-a plecat. «Ăăăă, ce fac? Îmi tremură piciorul».

Bate, mă, OK! Mie, ca antrenor, nu-mi convine când un jucător bate aşa. Dar nu cred că de asta l-a schimbat Mutu.

Dugandzic nu e un specialist penalty-urilor. Are un stâng bun, dar trebuie să te duci decis şi baţi tare, responsabil. Dacă apără portarul, asta e. Dar măcar nu-ţi baţi joc de echipă”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fază incredibilă în Mioveni – Rapid! Marko Dugandzic a ratat un penalty după ce a fost nevoit să repete execuția

Marko Dugandzic a ratat un penalty în partida dintre CS Mioveni şi Rapid, încheiată cu scorul de  0-0, din etapa a 26-a din Liga 1, după ce a fost pus să repete execuția. Giuleștenii au ratat șansa să plece acasă cu toate punctele după ce atacantul croat a șutat peste poartă a doua oară.

Rapid a beneficiat de un penalty în minutul 84, după un henț în careu comis de un jucător de la Mioveni. Golgheterul Dugandzic a înscris cu un șut sigur, dar arbitrul Horațiu Feșnic a decis repetarea penalty-ului, după ce mai mulți jucători au pătruns în careu înainte ca croatul să lovească mingea.

A doua oară n-a mai fost cu noroc pentru Rapid. Dugandzic a șutat peste poarta adversă, spre disperarea rapidiștilor.

S-a terminat 0-0, iar Rapid a ratat șansa să o depășească pe FCSB în clasamentul Ligii 1. Giuleștenii rămân pe poziția a patra, cu 46 de puncte.

De cealaltă parte, Mioveni este în continuare neînvinsă în 2023, de când a venit pe banca tehnică Nicolae Dică. Argeșenii rămân însă pe ultima poziție, cu 18 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și