Închide meniul

Viorel Moldovan l-a criticat dur pe Octavian Popescu: „Atitudine zeflemistă, înțepată. Normal că nu e convocat”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 10:42

Viorel Moldovan l-a criticat dur pe Octavian Popescu: „Atitudine zeflemistă, înțepată. Normal că nu e convocat

Viorel Moldovan l-a criticat dur pe Octavian Popescu

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Viorel Moldovan l-a criticat dur pe Octavian Popescu. Fostul atacant al generaţiei de aur a fost dezamăgit de declaraţiile făcute de Octavian Popescu la finalul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici Gigi Becali nu a fost de acord cu declaraţiile lui Octavian Popescu. La finalul meciului, Tavi Popescu s-a arătat şocat că nu a fost convocat la naţionala U21 de către Daniel Pancu.

Viorel Moldovan l-a criticat dur pe Octavian Popescu

Sunt momente când trebuie să îi întinzi o mână unui jucător talentat, dacă vezi că își dorește. Dar am constatat în declarațiile lui o atitudine zeflemistă, ceea ce nu e normal. Trebuie să ai abilitatea să te eschivezi, să nu răspunzi așa pe nas. Așa mi s-au părut (n.r.: declaraţiile). El trebuie să demonstreze, să joace.

El, până la acest meci, nu a demonstrat. Forma lui nu l-a recomandat. Ei au impresia că totul li se cuvine, că e suficient să faci un meci bun. Nici nu au demonstrat mare lucru acești tineri. Nu se gestionează în așa fel încât să schimbe atitudinea asta.

Putea să spună: «O să dorm în sala de forță, o să rup sala, să pun masă musculară, să devin mai puternic, să nu mă dea adversarul la o parte». El se duce în vacanță acum. Bine, e copil, dar la unii copii vezi atitudinea asta înțepată.

Reclamă

Normal că nu îl convoacă la echipa națională, dacă tu te comporți așa. Că are ceva cu el? Păi ce să aibă, poate atitudinea lui îl deranjează”, a declarat Viorel Moldovan pentru primasport.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu: „Du-te, bă, şi munceşte! Nu are nimic cu tine”

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu. Octavian Popescu a spus că a fost şocat de faptul că Daniel Pancu nu l-a convocat la echipa naţională de tineret a României.

Gigi Becali a spus , ironic, că şi el are ceva cu Tavi Popescu. Jucătorul l-a acuzat pe selecţionerul naţionalei de tineret că are „ceva cu el”.

Reclamă 4 / 0/3

Şi eu am ceva cu el, cu Tavi Popescu. Toată lumea are ceva cu el. De ce toată lumea în lăuda, era convocat şi la echipa mare. Acum toată lumea are ceva cu el. Calitatea şi talentul lui nu i le poate lua nimeni, dar nu a jucat, nu a demonstrat şi nu a fost convocat. Du-te bă şi munceşte, nu are nimeni nimic cu tine”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Tavi Popescu, furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21

Tavi Popescu a fost furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21. Tavi Popescu a spus că se aştepta să fie chemat la echipa naţională de tineret a României. Octavian Popescu nu a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala de tineret, iar „perla” lui Gigi Becali a luat foc din această cauză.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo. Chiar mă aşteptam să fiu convocat.

Când am văzut astăzi lotul, am fost puţin şocat. Mergem înainte, sper să demonstrez pe teren şi să mă cheme pe viitor. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuia să demonstrez că meritam să fiu acolo. Sper să mai jucăm în Ghencea”, a spus Tavi Popescu la digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și