Închide meniul

Viorel Moldovan l-a criticat pe Valentin Costache, pentru cartonaşul roşu încasat în Universitatea Craiova – Rapid: „De ce să faci alunecare?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 9:09

Viorel Moldovan l-a criticat pe Valentin Costache, pentru cartonaşul roşu încasat în Universitatea Craiova – Rapid: „De ce să faci alunecare?

Viorel Moldovan l-a criticat pe Valentin Costache, pentru cartonaşul roşu încasat în Universitatea Craiova - Rapid

Valentin Costache, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Viorel Moldovan l-a criticat pe Valentin Costache, pentru cartonaşul roşu încasat în derby-ul dintre Universitatea Craiova şi Rapid, încheiat cu scorul de 3-1. Fostul internaţional consideră că mijlocaşul lui Adrian Mutu a făcut un fault inutil, pentru care a încasat al doilea galben, şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache a primit cartonaş roşu în minutul 15 al întâlnirii de pe „Ion Oblemenco”. Mijlocaşul lui Adrian Mutu a încasat două cartonaşe galbene în doar opt minute, în startul meciului din Bănie.

Viorel Moldovan l-a criticat pe Valentin Costache, pentru cartonaşul roşu încasat în Universitatea Craiova – Rapid

Viorel Moldovan susţine că greşeala comisă de Valentin Costache a afectat-o categoric pe Rapid, care a suferit pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Fostul internaţional susţine că deşi giuleştenii au deschis scorul prin Marko Dugandzic, victoria oltenilor era inevitabilă.

„Al doilea cartonaş galben al lui Costache a venit într-o zonă neutră. E corect acordat al doilea galben, îmi pare rău pentru Costache, dar nu ai ce face! Ai cartonaş galben, de ce trebuie să faci alunecare? A luat roşu şi a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Rapid a deschis, apoi, scorul din penalty, după un henţ evident din punctul meu de vedere. Are 1-0 Rapid ulterior, dar era o chestiune de timp că echipa din Craiova va egala. A fost un şut foarte frumos al lui Cîmpanu”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Reclamă

Reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

A apărut reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia. Mutu a vorbit la finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, scor 3-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa „Briliantului” a cedat în Bănie și a rămas pe locul 5 în clasament. Trece prin cel mai dificil moment al sezonului.

„Suntem într-o criză de rezultate, asta e realitatea. E greu să joci 80 de minute în inferioritate împotriva unei echipe puternice cum este Craiova. Băieților nu am ce să le reproșez, au vrut, au luptat. Defensiv au rezistat bine 80 de minute. A fost un roșu acordat ușor. Bineînțeles că a fost și o decizie proastă luată de Costache.

Criza asta de rezultate nu este așa întâmplătoare. Sunt jucători care sunt ieșiți din formă. Când iei roșu în minutul 18, orice tactică se năruie.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sper să recuperez jucătorii accidentați. Atunci când e doar un vârf de profesie pe bancă și unul dintre mijlocași e accidentat, e greu să vii cu ceva nou. În primul rând sper să am tot lotul valid și apoi să mergem încrezători în noi. Nu am avut momente de acest gen de când sunt la Rapid.

(Reporter: Suporterii ți-au strigat demisia) Eu cred că e ceva ce a venit după 2 înfrângeri, nu știu dacă e o părere de ansamblu. Dacă cineva e dezamăgit că am stat tot sezonul între primele 5, nu am ce să comentez. Trebuie să ne asumăm criticile și să ne gândim la următoarele meciuri. În fotbal se uită ce ai făcut în trecut, continuă doar viitorul. Toți suntem sub lupă. Astăzi arbitrajul a fost slab, a condiționat tot meciul. Vom încerca să ieșim din criza de rezultate.

Vom aduce victoria cu FCSB și va fi cu totul altfel„, a declarat Adi Mutu după Universitatea Craiova – Rapid 3-1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și