Închide meniul

Viorel Moldovan l-a distrus pe Florinel Coman după eliminarea cu Oţelul: „Totul e şmecherie! Dă-i roşu direct şi l-ai potolit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 decembrie 2023, 10:48 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 10:10

Viorel Moldovan l-a distrus pe Florinel Coman după eliminarea cu Oţelul: „Totul e şmecherie! Dă-i roşu direct şi l-ai potolit!

Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei

Viorel Moldovan, la finalul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan l-a distrus pe Florinel Coman după eliminarea cu Oţelul. Coman a căutat să ia al doilea cartonaş galben şi să fie eliminat, pentru a putea juca cu CFR Cluj. După ce a fost eliminat cu Oţelul Galaţi, Coman va fi suspendat în meciul de Cupă cu FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan e de părere că Florinel Coman trebuia să ia roşu direct şi să fie suspendat şi pentru derby-ul cu CFR Cluj. Fostul mare internaţional român nu s-a ferit de cuvinte.

Viorel Moldovan l-a distrus pe Florinel Coman după eliminarea cu Oţelul

„Ai realizat că ai făcut o prostie, ai luat galbenul ăla și ai căutat soluția asta, cred eu, la sugestia oficialilor de la FCSB. Dezamăgitor!

La noi fotbalul e șmecherie, societatea e șmecherie, politica e șmecherie, totul e șmecherie. Din păcate, asta este situația. Trebuie să fii șmecher. O mare parte din vină o are arbitrul Bîrsan, care a fost foarte, foarte slab. Dă-i roșu direct și stă două etape. La revedere, l-ai potolit!„, a spus Viorel Moldovan la primasport.ro.

Ion Crăciunescu, atac la Coman: „Nu poţi să te comporţi ca un birjar, să înjuri”

Jucătorul celor de la FCSB a văzut al doilea galben în prelungirile partidei, când nu s-a dat la o parte pentru ca echipa lui Dorinel Munteanu să execute o lovitură liberă. Coman a dat de înţeles că al doilea cartonaş galben a fost primit intenţionat, pentru a fi suspendat pentru meciul din Cupa României cu FCU Craiova, de la jumătatea acestei săptămâni. El a părăsit terenul înjurând, iar Ion Crăciunescu l-a criticat pentru acest lucru şi a făcut o comparaţie cu Sergio Ramos.

Reclamă

Fostul mare arbitru român şi-a adus aminte de faza din 2019, când Sergio Ramos a luat un galben intenţionat în partida tur a dublei dintre Real Madrid şi Ajax, din optimile UEFA Champions League. În loc să fie suspendat pentru o etapă, fostul jucător al naţionalei Spaniei a primit două etape de suspendare din partea UEFA, lucru pe care îl riscă şi jucătorul de la FCSB.

„În alte țări e privită extrem de sever (n.r.- o atitudine ca cea a lui Coman), sancțiunile sunt foarte mari pentru astfel de gesturi. Florinel Coman mi s-a părut foarte nervos astăzi. Nu poți să te comporți ca un birjar, să înjuri de nu știu câte ori.

Ramos, pentru că a luat intenționat al doilea galben, a fost suspendat 2 etape. Coman a luat al doilea galben ca să nu joace în Cupă și să joace în campionat”, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Răspunsul lui Florinel Coman atunci când a fost întrebat dacă a vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

Florinel Coman a fost protagonistul unei faze controversate în prelungirile partidei. Atacantul FCSB-ului a văzut al doilea galben, iar multă lume se gândeşte că l-a căutat.

Florinel Coman va juca în meciul cu CFR Cluj. Dacă ar fi rămas doar cu cartonaşul galben, ar fi lipsit de la derby-ul de săptămâna viitoare.

„(n.r: la primul galben) A vrut să îmi dezlege şireţurile. La al doilea galben stau în faţa mingii şi mi-a arătat imediat cartonaşul galben. Arbitrul mi-a spus că sunt nervos.

(n.r: despre al doilea galben) Orice jucător vrea să joace fiecare meci. Nu m-am gândit niciodată să beneficiez de acest lucru. E o dezamăgire, cu toţii suntem vinovaţi pentru joc”, a declarat Florinel Coman, la digisport.ro.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și