Închide meniul

Fază incredibilă în Mioveni – Rapid! Marko Dugandzic a ratat un penalty după ce a fost nevoit să repete execuția

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2023, 22:00

Fază incredibilă în Mioveni – Rapid! Marko Dugandzic a ratat un penalty după ce a fost nevoit să repete execuția

Marko Dugandzic a ratat un penalty în Mioveni - Rapid după ce a fost pus să repete execuția

Penalty-ul executat de Marko Dugandzic în Mioveni - Rapid / captură Orange Sport

Marko Dugandzic a ratat un penalty în Mioveni – Rapid 0-0, din etapa a 26-a din Liga 1, după ce a fost pus să repete execuția. Giuleștenii au ratat șansa să plece acasă cu toate punctele după ce atacantul croat a șutat peste poartă a doua oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a beneficiat de un penalty în minutul 84, după un henț în careu comis de un jucător de la Mioveni. Golgheterul Dugandzic a înscris cu un șut sigur, dar arbitrul Horațiu Feșnic a decis repetarea penalty-ului, după ce mai mulți jucători au pătruns în careu înainte ca croatul să lovească mingea.

Marko Dugandzic a ratat un penalty în Mioveni – Rapid după ce a fost pus să repete execuția

A doua oară n-a mai fost cu noroc pentru Rapid. Dugandzic a șutat peste poarta adversă, spre disperarea rapidiștilor.

S-a terminat 0-0, iar Rapid a ratat șansa să o depășească pe FCSB în clasamentul Ligii 1. Giuleștenii rămân pe poziția a patra, cu 46 de puncte.

De cealaltă parte, Mioveni este în continuare neînvinsă în 2023, de când a venit pe banca tehnică Nicolae Dică. Argeșenii rămân însă pe ultima poziție, cu 18 puncte.

Reclamă

Adrian Mutu, reacție genială despre forma lui Marko Dugandzic

Înaintea momentului nefericit de la Mioveni, Marko Dugandzic era cel mai în formă jucător de la Rapid. Atacantul de 28 de ani devenise golgheterul campionatului, după ce l-a depășit pe rivalul Andrea Compagno la numărul de goluri.

Dugandzic a reușit două hat-trick-uri în victoriile 3-0 cu Sepsi și 4-1 cu FC Voluntari. „Trebuie să ai și bulan”, a spus Adrian Mutu despre Dugandzic, în urmă cu o săptămână.

„Nu vreau să îmi asum toate meritele pentru momentul în care se află Dugandzic. Nu este corect. El se simte bine la Rapid, are o chimie cu grupul. A contat faptul că i-am acordat credit încă din prima zi şi faptul că a avut noroc şi a fost de multe ori la locul potrivit…

Reclamă 4 / 0/3

Atacanţii trăiesc prin goluri şi când marchează des se relaxează. Ca atacant, pe lângă ştiinţă şi valoare, trebuie să ai şi «bulan», ca să spunem aşa.

Mă bucură faptul că marchează, dar ajută şi echipa, face şi faza defensivă, îşi pune toate calităţile în slujba echipei”, a spus Adrian Mutu într-o conferință de presă.

Cum arată clasamentul golgheterilor din Liga 1:

Marko Dugandzic (Rapid) – 15 goluri
Andrea Compagno (FCSB) – 14 goluri
Denis Alibec (Farul) – 10 goluri
Daniel Paraschiv (Hermannstadt) – 10 goluri

Dugandzic a ajuns la Rapid la începutul sezonului și este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Mutu.

Croatul este cotat la un milion de euro, conform transfermarkt.com.

Recomandări
  • Fază incredibilă în Mioveni – Rapid
  • Marko Dugandzic a ratat un penalty după ce a fost nevoit să repete execuția

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și