Închide meniul

Viorel Moldovan nu crede că Rapid mai poate lupta la titlu cu FCSB: „Cam greu să emită pretenții”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 februarie 2024, 11:24

Viorel Moldovan nu crede că Rapid mai poate lupta la titlu cu FCSB: „Cam greu să emită pretenții

Viorel Moldovan nu crede că Rapid mai poate lupta la titlu cu FCSB

Cristi Săpunaru şi Darius Olaru, înaintea unui meci - Profimedia Images

Viorel Moldovan nu crede că Rapid mai poate lupta la titlu cu FCSB. Fostul jucător al giuleştenilor susţine că feroviarii au prea multe înfrângeri pentru o echipă care vrea să câştige campionatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a suferit al cincilea eşec în Copou, 1-3 cu Poli Iaşi. FCSB are doar trei înfrângeri în această stagiune, în timp ce CFR a ajuns la 7.

Viorel Moldovan nu crede că Rapid mai poate lupta la titlu cu FCSB

„Într-un clasament dintr-un campionat normal, cu 18 echipe, campiona nu trebuie să piardă mai mult de 4 jocuri. Aici, cu play-off și play-out, se schimbă.

Sunt șanse și pentru celelalte echipe după înjumătățire, dar dacă mă uit la înfrângerile Rapidului, 5, cam greu să emită pretenții. La fel și CFR, care are 7.

FCSB are doar 3 înfrângeri. O campioană nu trebuie să piardă mai mult de 4 meciuri într-un sezon”, a spus Viorel Moldovan, la Prima TV.

Reclamă

După primele 27 de etape disputate în sezonul regular, FCSB are 55 de puncte, cu 7 mai multe decât Rapid, dar şi cu un meci mai puţin disputat. FCSB – Botoşani e duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Florin Răducioiu, şocat de ce a văzut în Poli Iaşi – Rapid

Florin Răducioiu a fost şocat de ce a văzut în Poli Iaşi – Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a încheiat seria perfectă de cinci victorii la rând în 2024 cu o înfrângere în Copou. Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul prin Ermal Krasniqi în minutul 52, dar nu a fost suficient pentru giuleşteni.

Poli Iaşi a întors scorul. Mai întâi, Bettaieb a înscris în minutul 55, după gafa lui Săpunaru. În minutul 88, Roman a dus scorul la 2-1, pentru ca Harrison să dea lovitura de graţie în minutul 90+4. Ultimul gol al partidei din Copou l-a uimit pe fostul atacant român.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Florin Răducioiu nu i-a venit să creadă modul în care Rapid a încasat al treilea gol de la Iaşi. Fostul mare jucător i-a criticat pe giuleşteni pentru că au fost statici în care şi a acuzat lipsa de agresivitate a jucătorilor pregătiţi de Cristiano Bergodi:

„Cei de la Rapid au fost statici la golul 3. Erau 5 oameni acolo, nu erau chiar puțini. Nu e posibil așa ceva, e inadmisibil! Mai ales că au făcut asta în careu. Nu pot să cred așa ceva! Nu ai cum să nu ai agresivitate acolo”, a declarat Răducioiu, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și