Închide meniul

Florin Răducioiu, şocat de ce a văzut în Poli Iaşi – Rapid: „E inadmisibil! Nu pot să cred aşa ceva”

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 8:45

Reclamă
Florin Răducioiu, şocat de ce a văzut în Poli Iaşi – Rapid: „E inadmisibil! Nu pot să cred aşa ceva

Florin Răducioiu, şocat de ce a văzut în Poli Iaşi - Rapid: "E inadmisibil! Nu pot să cred aşa ceva"

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Răducioiu a fost şocat de ce a văzut în Poli Iaşi – Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a încheiat seria perfectă de cinci victorii la rând în 2024 cu o înfrângere în Copou. Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul prin Ermal Krasniqi în minutul 52, dar nu a fost suficient pentru giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi a întors scorul. Mai întâi, Bettaieb a înscris în minutul 55, după gafa lui Săpunaru. În minutul 88, Roman a dus scorul la 2-1, pentru ca Harrison să dea lovitura de graţie în minutul 90+4. Ultimul gol al partidei din Copou l-a uimit pe fostul atacant român.

Florin Răducioiu, şocat de ce a văzut în Poli Iaşi – Rapid

Lui Florin Răducioiu nu i-a venit să creadă modul în care Rapid a încasat al treilea gol de la Iaşi. Fostul mare jucător i-a criticat pe giuleşteni pentru că au fost statici în care şi a acuzat lipsa de agresivitate a jucătorilor pregătiţi de Cristiano Bergodi:

„Cei de la Rapid au fost statici la golul 3. Erau 5 oameni acolo, nu erau chiar puțini. Nu e posibil așa ceva, e inadmisibil! Mai ales că au făcut asta în careu. Nu pot să cred așa ceva! Nu ai cum să nu ai agresivitate acolo”, a declarat Răducioiu, la primasport.ro.

Rapid rămâne pe locul 3, cu 48 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, ocupanta locului secund. Giuleştenii se află în acest moment la 7 puncte în spatele liderului FCSB, care se poate îndepărta la 10 puncte duminică seară, atunci când joacă pe teren propriu cu FC Botoşani.

Reclamă

Cristi Săpunaru și-a asumat vina pentru înfrângerea cu Poli Iași

La capătul acestei partide, Cristi Săpunaru şi-a asumat faptul că partida a fost pierdută pentru că le-a făcut cadou un gol moldovenilor. Echipa lui Leo Grozavu a semnat prima reușită după eroarea fundașului, iar apoi a reușit să facă o revenire de senzație.

„Îmi cer eu scuze. Eu am pierdut meciul, nu echipa. Nu am văzut mingea, am dat pe lângă și de atunci s-a pierdut meciul. Asta este, se întâmplă.

La gafa mea s-a făcut diferența. Dacă nu o comiteam nu îi băgam în meci. Am pierdut un punct și jumătate, o să recuperăm. Urmează meciul cu UTA, să spălăm rușinea și să ne menținem pe locul al 2-lea”, a spus Cristi Săpunaru, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și