Închide meniul

Viorel Moldovan, reacție fermă după ieșirea nervoasă a lui Gică Hagi: „Anumite întrebări le interpretează greşit!”

Cosmin Olteanu Publicat: 30 aprilie 2023, 13:13

Viorel Moldovan, reacție fermă după ieșirea nervoasă a lui Gică Hagi: Anumite întrebări le interpretează greşit!”

Viorel Moldovan, reacţie categorică după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

  • Viorel Moldovan, reacție fermă după ieșirea nervoasă a lui Gică Hagi
  • 50 de ani are Viorel Moldovan

Viorel Moldovan a avut o reacție fermă după ieșirea nervoasă a lui Gică Hagi, de la finalul partidei Sepsi – Farul, 1-1, care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. „Regele” a „certat” reporterii pentru întrebările pe care i le-au adresat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a marcat golul egalizator în minutul 90, prin Marius Ștefănescu, după o pasă fulminantă a lui Mihai Bălașa. Unicul gol al Farului a fost semnat de Sebastian Borza.

Viorel Moldovan, reacție fermă după ieșirea nervoasă a lui Gică Hagi

Viorel Moldovan spune că Gică Hagi a interpretat în mod greșit anumite întrebări, acesta fiind motivul pentru care a avut o reacție „acidă” la adresa reporterilor.

Reclamă

„Da… ăsta e Gică Hagi. De multe ori poate anumite întrebări le interpretează în mod greşit. Îl agasează şi îl deranjează. Până la urmă, îl cunoaştem prea bine şi ştim acest lucru”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Ce a spus Gică Hagi

„Am pierdut două puncte, am făcut un meci defensiv destul de bun, dar ofensiv mai puțin bun, cu toate că am avut ocazii să facem 2-0. Știam că întâlnim o echipă căreia dacă-i dai mingea, îți poate crea probleme. N-am știut să gestionăm ultimele minute, dar ăsta e fotbalul.

Reclamă

Domnilor, hai să fim și serioși. Așa, doar să băgăm întrebări doar de dragul de a băga, de pe stradă… Noi am construit, noi am făcut, am fost conectați. Suntem oameni, uneori iese, alteori, nu. Nu o să stau să spun ce detalii, legate de faza ofensivă. Defensiv, cred că am făcut bine.

Toate meciurile din play-off sunt grele. Noi suntem pe primul loc, suntem cei mai buni, dar nu avem bugetul și nu ăsta era obiectivul.

Folosiți dumneavoastră cuvântul ăsta de favoriți. Nu puteți voi să ne declarați cum vreți voi, să ne ascultați. Dacă nu ne ascultați, bine, spuneți ce vreți voi. Favoriți, de unde? Suntem favoriți că jucăm cel mai bine, suntem pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că voi vedeți fotbalul așa ușor. De acolo e ușor, intră pe teren să vezi ce greu e. Noi am făcut extraordinar de bine. În campionat i-am bătut pe toți, în turul play-off-ului am fost cei mai buni.

Voi le băgați pe toate negative. Ce jucător a dat gol astăzi? Ce jucător a dat bară astăzi? Ce vârste au? Pe-asta nu le vedeți? Eu spun că nu suntem favoriți. Că jucăm cu Sepsi? Păi Sepsi a bătut-o pe CFR cu 3-0, crezi că e ușor?

Nu o să explic nimănui ce schimbări fac. Sunt și eu om, ca voi, o dată e bine, o dată nu e, dar nu o să vă dau explicații. Asta ar fi culmea”a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro, la finalul partidei cu Sepsi.

În prezent, Farul este lider în play-off-ul Ligii 1, cu 43 de puncte obținute.

În următoarea partidă de campionat, Farul o va întâlni, acasă, pe Rapid. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”