Închide meniul

Viorel Moldovan știe care este problema vicecampioanei, după FC Botoșani – FCSB 0-1: „Am văzut asta în ultimele 2 meciuri”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 10:21

Viorel Moldovan știe care este problema vicecampioanei, după FC Botoșani – FCSB 0-1: Am văzut asta în ultimele 2 meciuri”

Viorel Moldovan știe care este problema vicecampioanei, după FC Botoșani - FCSB 0-1

Viorel Moldovan / Hepta

Viorel Moldovan știe care este problema vicecampioanei, după FC Botoșani – FCSB 0-1. Fostul internațional a vorbit despre prestația elevilor lui Elias Charalambous, de la partida care a contat pentru etapa a 12-a a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul meciului din Moldova, vicecampioana României a reușit să se impună, cu emoții, grație golului marcat de Lixandru. Totuși, jucătorii lui Gigi Becali au fost dominați pe finalul meciului de către elevii lui Dan Alexa, care ar fi putut să obțină cel puțin un rezultat de egalitate, având în vedere prestația acestora din ultimele minute ale duelului.

Viorel Moldovan știe care este problema vicecampioanei, după FC Botoșani – FCSB 0-1. Ce a transmis fostul internațional

După meciul dintre FC Botoșani și FCSB, Viorel Moldovan a evidențiat faptul că principala problemă a celor de la FCSB este egoismul. Fostul internațional a făcut referire la ultimele meciuri jucate de „roș-albaștri”, în care echipa ar fi putut să marcheze dacă jucătorii acesteia nu luau acțiunile pe cont propriu.

Un exemplu de astfel de fază a fost și în prima repriză a duelului de la Botoșani, atunci când Florinel Coman a decis să șuteze la poartă dintr-o poziție dificilă, în loc să îi paseze lui Alexandru Băluță, care ar fi avut un culoar mai bun către poarta apărată de Răzvan Ducan.

„Spuneam de jocul colectiv… Nu ştiu. A fost prea mult egoism. Am văzut acest lucru în ultimele două meciuri. Fiecare vrea să rezolve individual acţiunile ofensive, acțiunile din ultima treime. Sunt situații când Coman poate să paseze, dar nu o face. Bine, la rândul lui, nici el nu beneficiază de pasele colegilor.. 

Reclamă

Și l-am văzut destul de izolat pe Băluţă. De altfel, a şi fost schimbat. Nu prea l-au jucat. colegii. A avut posibilitatea să îi dea pasă lui Florinel şi nu i-a dat. Cred că nu a fost uitat de la faza din meciul cu U Cluj, când putea da pasă, dar a fost egoist”, a spus Viorel Moldovan, potrivit primasport.ro.

Florinel Coman l-a făcut mare pe Răzvan Ducan în FC Botoșani – FCSB

Prima mare ocazie a lui Florinel Coman a fost în minutul 19 al duelului. Atunci, șutul jucătorului de la FCSB a fost respins de Răzvan Ducan, iar balonul reluat de Băluță a fost trimis pe lângă poartă.

A urmat apoi un alt șut din afara careului, în minutul 22, pe care portarul moldovenilor, care a trecut și pe la FCSB, l-a respins în corner.

Reclamă 4 / 0/3

Eforturile starului de la FCSB au fost răsplătite parțial în minutul 23, la golul marcat de Lixandru. Atunci, Coman i-a centrat perfect tânărului mijlocaș, care a trimis balonul în poarta lui Ducan, cu o lovitură de cap.

Cea mai mare ocazie a lui Florinel Coman a fost în minutul 43. Atunci, șeptarul vicecampioanei a intrat bine în careu, dar nu i-a pasat lui Băluță, care se afla într-o poziție mai bună. Șutul acestuia a fost respins de Ducan.

Și în a doua repriză a partidei Florinel Coman a avut mai multe ocazii, dar nu s-a mai apropiat de gol, așa cum a făcut-o în prima parte a partidei.

Portarul celor de la FC Botoșani a avut astfel o prestație excelentă în fața vicecampioanei. Tânărul portar a rămas în memoria fanilor „roș-albaștrii” după duelul din preliminariile Europa League, dintre Backa Topola și FCSB. Atunci, actuala vicecampioană a României, măcinată din cauza cazurilor de Covid-19, învingea echipa din Serbia cu scorul de 5-4 la penalty-uri, după 6-6 în timpul regulamentar plus cele două reprize de prelungiri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și