Închide meniul

Vivi Răchită a râs de fundaşii lui Gigi Becali de la FCSB: „Parcă sunt Stan şi Bran”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 februarie 2023, 15:35

Vivi Răchită a râs de fundaşii lui Gigi Becali de la FCSB: „Parcă sunt Stan şi Bran

Vivi Răchită a râş de fundaşii lui Gigi Becali de la FCSB

Joonas Tamm şi Joyskim Dawa, în FCSB - Farul 2-3 / Hepta

Vivi Răchită a râs de fundaşii centrali ai lui Gigi Becali, de la FCSB, Joonas Tamm şi Joyskim Dawa, pe care i-a comparat cu „Stan şi Bran”. Camerunezul a intrat mai mult în vizorul fostului căpitan al Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Parcă sunt Stan și Bran. FCSB are o șansă mare acum, la CFR, pentru că lipsește Dawa. CFR trebuie să fie supărată că nu joacă, că va intra Cristea. Eu i-am spus lui Gigi acum un an.

Vivi Răchită a râs de fundaşii lui Gigi Becali de la FCSB

Gigi a pierdut un milion de euro pe doi jucători de la Botoșani. Dacă vrei să iei jucători de la ei, joci ca ei și te situezi ca ei în clasament. L-ai luat pe Dawa, 350.000, și pe Haruț, 650.000. Ai dat un milion, plus salariile lor. Doi fundași de care nu te poți folosi”, a spus Vivi Răchită, citat de fanatik.ro.

Dawa a fost în ultima perioadă criticat dur şi de Gigi Becali. Patronul de la FCSB spune că dacă fundaşul camerunez ar fi avut tehnică, atunci acesta juca la Real Madrid.

Gigi Becali se bucură că Joyskim Dawa nu va putea juca în derby-ul cu CFR Cluj. Fundaşul de la FCSB a văzut cartonaşul roşu în minutul 90 al partidei cu Farul, care a reuşit să întoarcă scorul în prelungirile meciului de pe Arena Naţională.

Reclamă

Gigi Becali se amuză pe seama lui Joyskim Dawa

„Dawa, zic şi eu, din fericire nu va fi cu CFR Cluj. Dacă Dawa mai avea şi tehnică, era la Real Madrid. Putere, tehnică, forţă… dacă mai avea şi tehnică…

(Reporter: Va mai fi titular?) Are altele, nu are pe altele… dacă îl bag în atac, nu are tehnică. Ce faci? Îl băgăm să dea cu capul„, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a vorbit despre variantele din defensivă pe care le are formația roș-albastră pentru marele meci cu rivalii de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Cristea și Haruț sunt variantele. Cristea e pregătit, da, a jucat 90 de minute în pregătire. Cristea sau Haruț, nu știu care dintre ei va juca”, a spus Mihai Stoica.

CFR – FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Înainte de meciul din Gruia, gazdele au un avans de 9 puncte, după primele 23 de etape disputate din sezonul regulat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și