Închide meniul

Vivi Răchită îl face praf pe Compagno: „Dacă îl convoca la naţionala Italiei nu ieşeam din casă două luni”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2023, 12:01

Reclamă
Vivi Răchită îl face praf pe Compagno: „Dacă îl convoca la naţionala Italiei nu ieşeam din casă două luni

Vivi Răchită îl face praf pe Compagno

Andrea Compagno celebrând un gol marcat / Hepta

Vivi Răchită nu e deloc impresionat de golgheterul Ligii 1, Andrea Compagno. Italianul are 17 reuşite în acest sezon, dar Vivi Răchită îl face praf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de 52 de ani, în prezent liber de contract, a punctat faptul că multe dintre golurile lui Compagno au fost marcate din penalty.

Vivi Răchită îl face praf pe Compagno

Din alunecare. Ți-a plăcut faza? Cum au lucrat la ea. Au fost numai pase, un-doi. Un șut deviat și a băgat alunecare. Ce să se întâmple. Două luni nu mai ieșeam din casă dacă-l convoca la naționala Italiei.

N-avea cum. Mancini e antrenor, l-a văzut și el. A dat opt goluri din penalty-uri. Așa era Birtalan (n.r. handbalistul Ștefan Birtalan). Intra la 7 metri, dădea și se ducea pe bancă. Cu apărătorii ăștia cu Celea, Melea și ce avem prin fotbalul nostru”, a spus Vivi Răchită despre Compagno pentru fanatik.ro.

Vivi Răchită a fost foarte ironic la adresa golgheterului din Liga 1. „La kilogram îl vinde (n.r. Gigi Becali). Toți scouterii din Italia trebuie să își rupă carnetele și să plece acasă. Dacă pe acest Comagno, la 24 de ani, l-a descoperit FC U Craiova 1948”, a spus Vivi Răchită.

Reclamă

Aliuţă: „Robert Niţă era cu trei clase peste el”

Nici Marian Aliuţă nu e impresionat de calităţile de atacant ale lui Compagno.

Îl avem aici pe Robert Niță. Sincer că acum mă gândeam. Păi era cu trei clase peste el. Avea viteză de reacție. Avea atitudine de atacant, sincer. Avea viteză, execuție în fața porții. Nu marca din penalty, marca multe goluri din acțiune. Claudiu Răducanu, la fel. Amândoi erau peste Compagno”, a declarat Marian Aliuță pentru sursa citată.

Atât Vivi Răchită, cât şi Aliuţă nu cred că Gigi Becali va încasa 3 milioane de euro pe italian. Finanţatorul FCSB i-a plătit 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu pentru a-l achiziţiona de la FCU Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno, 17 goluri în acest sezon. E egalul lui Lewandowski

Andrea Compagno a marcat în Sepsi – Sf. Gheorghe, devenind în acest moment unic golgheter al Ligii I. Italianul a atins borna cu numărul 17, fiind urmat în clasamentul golgheterilor de Marko Dugandzic, care are 16 reuşite.

Cu golul din meciul cu Sepsi, Compagno a ajuns egalul celebrului Robert Lewandowski în acest sezon, ambii având 17 reuşite. Atacantul italian al FCSB traversează o perioadă foarte bună, el fiind şi selecţionat în premieră de Robert Mancini în lotul „Squadrei Azzura”.

Era foarte important pentru noi să câştigăm, e foarte important să luăm puncte cu echipele din playoff. Am jucat cu o echipă bună, în a doua repriză am fost mult prea retraşi, dar foarte importante erau cele 3 puncte şi am câştigat.

Ne gândim de la meci la meci, obiectivul nostru este acesta, să câştigăm campionatul, avem meci cu CFR. O să fie un meci foarte frumos şi o să fim pregătiţi pentru asta (n.r. pentru victorie). Ne pregătim pentru victorie, vedem ce se întâmplă. Mă interesează mai mult că a câştigat echipa decât că sunt eu golgheter”, a declarat Compagno după ce FCSB a învins Sepsi şi el a ajuns la borna 17 în clasamentul golgheterilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și