Închide meniul

Vivi Răchită nu-şi mai arde licenţa PRO şi râde de Gigi Becali: „Am avut încredere în Gigi, că la pauză, rezolvă el”

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2023, 12:57

Reclamă
Vivi Răchită nu-şi mai arde licenţa PRO şi râde de Gigi Becali: „Am avut încredere în Gigi, că la pauză, rezolvă el

Vivi Răchită nu-şi mai arde licenţa PRO şi râde de Gigi Becali

Vivi Răchită, pe banca tehnică / Hepta

Vivi Răchită nu-şi mai arde licenţa PRO în Piaţa Universităţii, lucru pe care urma să îl facă, în cazul în care FCSB devenea campioană, cu Gigi Becali antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al roş-albaştrilor a avut emoţii mari în prima repriză a meciului de la Ovidiu, în care FCSB a condus-o pe Farul cu 2-0. Totuşi, schimbările lui Gigi de la pauză ar fi ajutat la revenirea dobrogenilor, care au câştigat titlul, după victori cu 3-2.

Vivi Răchită nu-şi mai arde licenţa PRO şi râde de Gigi Becali

„Uff… La 2-0 băgasem chibriturile în buzunar. Am zis «gata, rămân fără ea!». Dar am avut încredere în Hagi.. Și în Gigi… La pauză, rezolvă el”, a spus Răchită, citat de fanatik.ro.

„Ne-am dus pe mâna profesionistului, am mers pe normalitate, ne-am dus pe ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Și mă gândeam că la anul, probabil, casele de pariuri nu o să mai pună cotă pentru locul 2. Că locul 2 se dă de la început, e antamat, și se bat celelalte echipe pentru locul 1 și locurile 3 și 4.

Cine ia locul 1 la anul? Dacă Hagi își menține jucătorii, dacă mai vin lângă el oamerni potenți, poate și comunitatea, probabil tot el va lua titlul. Pentru că are un proiect sănătos, are o metodică, are un club structurat așa cum trebuie din punct de vedere al profesionismului”, a mai spus Răchită.

Reclamă

De cealaltă parte, Becali nu a vrut să intre într-un dialog cu fostul căpitan al Stelei. „Mă interesează pe mine ce zice Răchită? Comentez eu de el? Răchită bate câmpii, treaba lui. O să-l întreb pe elefant ce zice șoricelul?”, a spus Gigi.

Mihai Rotaru, cuvinte uriaşe despre Gică Hagi

Gigi Becali a pierdut lupta la titlu cu Gică Hagi, iar lumea fotbalului românesc a folosit numai cuvinte de laudă pentru „Rege”, aflat la al doilea campionat adjudecat ca antrenor.

„Putem să ne uităm în curtea lui Gică Hagi, mi se pare cel mai mare antrenor român la ora actuală, o spun cu toată responsabilitatea. Ar trebui să se uite ceilalți antrenori români la ce face. Să câștigi două titluri cu o academie nu e miracol, e o muncă ce a avut la bază o filosofie respectată pas cu pas„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a vorbit despre despre noul obiectiv pentru Farul, după ce a devenit campioană în acest sezon. Hagi a spus că îşi doreşte ca următorul pas e să ducă echipa în grupele UEFA Champions League.

Farul are o misiune infernală în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Campioana României nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Hagi e conştient că obiectivul său pare aproape imposibil de realizat în acest sezon, însă cu acest gând porneşte în noua campanie.

„Multumit o să fiu dacă intrăm în Champions League. Vom vedea, sunt gânduri, idei, vise, dar trebuie să gândim aşa. Pentru asta o să ne trebuiască nişte bani. Tot ce îmi propun, îmi iese„, a spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și