Închide meniul

Vivi Răchită susţine că FCSB e Steaua: „S-a văzut adevărata Steaua, vine Talpan şi îmi spune că m-a păcălit Gigi Becali”!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 august 2023, 13:48

Reclamă
Vivi Răchită susţine că FCSB e Steaua: „S-a văzut adevărata Steaua, vine Talpan şi îmi spune că m-a păcălit Gigi Becali!

Vivi Răchită susţine că FCSB e Steaua

Vivi Răchită, pe bancă la un meci / Hepta

Vivi Răchită susţine că FCSB e Steaua. Antrenorul în vârstă de 53 de ani a susţinut că echipa lui Gigi Becali e continuatoarea Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vivi Răchită a spus că el a jucat la Steaua, iar numărul uriaş de fani din tribune de la meciul cu CFR Cluj l-a convins că echipa lui Becali e „adevărata Steaua”.

Vivi Răchită susţine că FCSB e Steaua: „S-a văzut adevărata Steaua, vine Talpan şi îmi spune că m-a păcălit Gigi Becali”!

A fost frumos! Suporterii au văzut acum care este adevărata Steaua, pentru că o echipă este certificată în funcție de numărul de suporteri.

Iar duminică seara s-a văzut că fanii chiar iubesc această echipă și că ei chiar consideră că e continuatoarea Stelei. Așa cum și noi, chiar și eu, în ciuda contrelor mele cu conducerea FCSB-ului, din punctul meu de vedere continuatoarea pe linie sportivă a Stelei este FCSB.

Eu pot să spun că FCSB e Steaua și prin prisma faptului că am fost acolo în 2003, când s-au schimbat acționarii sau conducătorii. Nu s-a făcut o pauză de câțiva ani, ci s-a continuat și în acel an am jucat cu Liverpool.

Reclamă

Iar acum vine domnul colonel Talpan și îmi spune că n-am jucat la Steaua, că m-a păcălit Gigi Becali de fapt, dar meciul a fost Steaua-Liverpool, în fine”, a declarat Vivi Răchită pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat după revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Nu m-oi îmbogăţi eu!”

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat după revenirea FCSB-ului în Ghencea. Patronul FCSB-ului a reuşit să dea o lovitură financiară la meciul cu CFR Cluj, care a fost sold-out. A fost stabilit un nou record de audienţă pe Stadionul Steaua, care a costat 100 de milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera a venit cu precizări despre partida câştigată de FCSB cu scorul de 1-0. 28.519 de fani au fost prezenţi în tribunele arenei. S-a spulberat astfel vechiul record, de 21.522 de spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

30 de lei a costat cel mai ieftin bilet, de la peluze, la revenirea după 8 ani a FCSB-ului în Ghencea.

Nu am pus biletele scumpe. 250 de mii de euro. Dacă punem biletele scumpe, nu mai cumpără oamenii din provincie și vrem ca toți suporterii… adică nu m-oi îmbogăți eu… Lasă oamenii să se bucure! (n.r. despre prețul biletelor pentru meciul din Conference) Tot atât cred. Tot atât, să vină oamenii din provincie”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Finanţatorul liderului din Liga 1 a anunţat că nu va schimba reţeta financiară în Conference League. Chiar dacă iniţial şefii CSA Steaua nu erau de acord ca FCSB să joace cu Nordsjaelland tot în Ghencea, au fost convinşi să se răzgândească.

„Am căzut la înţelegere cu ei”

(n.r. Credeți că se va repeta acest statut de echipă-gazdă pe Stadionul Steaua?) Păi, o să avem joi. Au fost niște discuții. Ei ne-au reproșat și ne-au trimis notificări că Șut și Compagno au zis Steaua, ne-au cerut să ne dezicem de declarațiile care afectează CSA. Ce? Da, domn’e, ne dezicem! Ce vă afectează? Că nu știu ce site-uri… Bine, domn’e, o să facem site-urile în așa fel încât să nu vă afecteze cu nimic că nu ne deranjează. Și atunci am căzut la înțelegere cu ei. Chiar ne-au zis că putem să anunțăm UEFA și mâine va fi semnat contractul. Adică noi l-am semnat de astăzi, dar mâine trebuie să îl semneze ei. Dar ne-au spus că putem să anunțăm.

(n.r. Vă așteptați la o asistență similară și cu echipa daneză?) Mai mare! Adică, mai mare nu se poate, dar… (n.r. vor fi oamenii mai dornici să vină) da, da, așa va fi”, a mai spus patronul FCSB-ului.

FCSB are şase victorii la rând în toate competiţiile. FCSB – Norsjaelland va fi joi, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și